Fan vad dom är bra!

Tävlingar i Ulricehamn igår. Gick så bra för dom allihop. Marie kom 7:a i Pleasure. Hennes ritt var jättebra men tyvärr så fick hon problem vid backningen som utfördes på ett udda sätt så där försvann tyvärr några poäng. Men det blev en sjundeplacering och hon fick rosett. Hon var duktig!
Jhennifer kom 2:a i Pleasure och vann en blå rosett och ett underställ. Perfekt till vintern.
Alla Jhennifers ritter gick superbra och det såg väldigt lungt, fint och samlat ut. Det resulterade ju även i 2 st förstaplaceringar. Så hon vann Western Riding Youth och D-Reiningen. I Western Ridingen vann hon även en lektion för en tränare om westernridningens grunder och i Reiningen vann hon en brösta, förutom Rosetterna då förstås. Sjukt stolt jag är!!!
Thord gjorde en jättebra ritt också, men han var tvärsäker på att han var diskad. Det var inte jag, men lyckades inte få honom att gå ner till ridbanan på pristdelningen. De hade ropat in samtliga deltagare. Tala om att han blev förvånad när de ropade upp honom som vinnare i den klassen och jag kommer nog aldrig glömma synen av hans min och när han fick ta ett skutt över sargen!! Snyggt ärevarv blev det ju med..utan häst.. Ha Ha Ha..

Jhennifers kommentar var härlig när hon kom ut igen efter sista prisutdelningen
- Jag Äger!!
Sen hade hon tittat på Thord och sagt
-Vi Äger!!

Lite bilder kommer här:

Taktiksnack inför första klassen!Reining D på KbWR. Blev en 1:a Plats!Sista ärevarvet för dagen!!Joysan och hennes rosetter hon förvärvat på KbWRs tävling 28/9 08

Hela glada tävlingsgänget!!

Vilken vecka det har varit!

Man är ju van vid att inte jobba så jättemånga timmar under en vecka och ha några trivsamma lediga dagar lite då o då. Men den här veckan har jag väl nästan bott på Guldfynd känns det som. Visst är det bra med extratimmar, men det är ju mindre kul att de självklart ska sammanfalla när jag har mina barn. Fick pussla ihop det med barnvakteri men det löste sig smidigt med Jhennifer. Hon hämta dom på dagis/fritids och såg till att Linus kom iväg på sin fotbollsmatch. Den sista för säsongen. Tack min älskade dotter för att du finns o ställer upp!!

Igår var jag ledig tack o lov så jag hade nån dag iallafall. For omkring lite som vanligt. Var hos Lillan en stund mitt på dan o fikade lite. Sen åkte vi o handlade i skänninge. Ronja fick Hello Kitty- plåster. Gissa om hon var glad. men OJ vad ont hon fick i fingret när vi kom hem sen. Hon försökte klämma fram några tårar, men jag fatta ju galoppen direkt och sa att det var nog bäst att hon satte på ett plåster då. Ronja sken upp som en sol direkt och ilfart iväg till köket och plåstra om sitt onda finger...
Tvättstugan hela eftermiddagen/kvällen sen varvat med lite städning. Senare på kvällen var vi bjudna till Lillan o Björn på tacos. Vi skulle samlas allihop och ha en trevlig kväll. Var ett bra tag sen nu. Kom av sig lite grand efter semestrar o allt. Men det var riktigt riktigt trevligt. Man känner verkligen att man har saknat samvaron när man har den igen.
Vi bokade in en liten fest där vi ska sjunga singstar och köra guitar hero. Har aldrig testat det senare så det ska bli kul att prova nått nytt.
Kom hem ganska sent igår och hade ju lyckats att glömma bort att jag hade tvätt i maskinerna som skulle hängas upp, så det var bara att låta det hänga på tork över natten och sen gå upp före tuppen för att tömma tumlare o torkrum på mina grejjer innan grannen börja tvätta. Fick gå upp kl 6 i morse för att fixa det så jag var skapligt trött kan jag lova när klockan ringde.
Har jobbat hela dagen idag dessutom. Började 10.30 och slutade 17.30. Var Motalakalaset idag med massa jippon på stan så det var fullt ös medvetslös på jobbet idag. Smet iväg på rast i 1½ timma för att åka o äta hos mamma o rasta bella som fick följa med barnen dit idag. Behövde aldrig rasta Bella för det skulle Henry fixa o det var tur det för jag tyckte att jag stressa på som bara den för att inte vara borta för länge eftersom det var så mycket folk. Det tog ändå hela rasten. Men det kan ju bero på att trafiksituationen i stan är hopplös nu när lysena på genomfarten inte fungerar så man får ta världens omväg för att kunna ta sig fram. Pia stod o stampa när jag kom tillbaka och skulle sluta. Jag blev alltså lämnad själv så fort jag kom tillbaka från rasten.
Som tur var hade de flesta valt att åka hem från stan så jag slapp få kaosrusch. Det var snarare tvärdött. En o annan kund så där, så jag hann få lite annat gjort också och det är ju skönt..
Hämtade barnen och bella hos mamma sen och när jag satte mig ner där igen så kände jag verkligen hur trött jag var.
Barnen däremot hade ju energi som tusan så de har faktiskt varit ganska bråkiga ikväll så jag har fått höja rösten några gånger. Det är inget kul alls när man är trött o bara vill ha lugn o ro.

Det blir tidig sänggång ikväll iallafall. I morgon bitti bär det iväg till Ulricehamn för Jhennifer, Thord och Marie ska tävla. Har kontaktat "min familj" där och talat om att vi kommer ner, så de skulle svänga förbi. Rose-Marie o Perra skulle väl inte hinna stanna nån längre stund för de skulle iväg, men vi hinner säga Hej o kramas lite iallafall. Ann o barnen däremot skulle stanna ett tag och det ska bli så himlans mysigt. Caspian har säkert blivit hur stor som helst och Ferdinand är ju bara så underbar som bara han kan vara. Har säkert växt massa han med. Ska bli sååå kul att få träffa dom igen.. Så jag längtar till i morgon faktiskt och har gjort det ett tag nu...

Har svammlat färdigt för ett tag nu tror jag..ska slänga mig i sängen och läsa i min bok i vänta på att Jhennifer ska komma hem..

Good night!

Shoppingkap och Singstar!!

Var och shoppade med Jhennifer i fredags. Hon var i skriande behov av ny jacka och skor. Var runt i flera affärer men hon hittade inget som hon direkt fastnade för. Eller också var de på tok för dyra så det inte ens fanns några planer på att köpa. Men så gick vi ner till Team Sportia och kolla lite. Där hittade Jhennifer precis en så jacka som hon ville ha och som hon tänkt sig som höstjacka. Egetligen var det en regnjacka men det kunde man inte säga av att bara titta på den. Såg ut som en helt vanlig jacka. Sen var det ju ett set så det var ju byxor till oxå och det är ju absolut inte fel. Men det bästa av allt var priset. Det var utförsäljning så vi fick köpa setet för halva priset. Så 500 spänn för jacka o byxa i bra kvalitet. Helt okej måste jag ju säga..
Sen var det skor då.. Det är aldrig kul att köpa skor med Jhennifer. Men fredagen var en bra dag att shoppa på för hon hittade direkt  vad hon ville ha och de passade bra oxå. De var med nedsatta i pris så de skulle kosta 199 men när vi kom till kassan så behövde jag bara ge 99 för dom . Busbilligt. Nu är det ju en tygsko men lite kraftigare. Jag tyckte väl egentligen att hon skulle köpa en lite rejälare höstsko, men hon ville inte ha nåt annat än dessa så då fick det bli dom.
Sen har ju jag äntligen fått tag i ett par boots till mig själv till underbart pris. De är ju inga märkvärdigheter, o inga läckra mönster på eller nåt, men det är en rejäl stövel och som jag inte behövde betala några märkvärdiga summor för så det var ju bara att slå till. Hade dom på jobbet igår för att gå in dom och jag blev förvånad över hur länge jag kunde ha dom innan fötterna behövde vila. Supersköna och det känns ju ovanligt när man köper nya skor.

Igår kväll hade jag Lotta o Monica här. Vi drack vin/cider och sjöng singstar för fulla muggar. Vi hade jättekul och skrålade o sjöng fram till natten. Stackars grannar då vi börja sjunga vid 18 tiden. De fick stå ut hela kvällen. Vi sjunger ju hellre än bra om man säger så..
Baksmällan är ju inte riktigt lika rolig då. Har lite ont i huvudet idag men det får man väl leva med. Tänkte slänga mig på sängen nu och ta igen mig lite..

Ska jobba ganska mycket i veckan så det gäller väl att ladda upp ordentligt idag. I morgon kommer Linus o Ronja hem igen. Ska bli skönt. Jag längtar efter dom..

När ska man få må bra då?

Ständigt trött, ont i hela kroppen och ett huvudet som känns som jag stoppat det i filmjölk!! Så har det varit ett tag nu. Sen en lite jobbig ångestperiod toppat på det!
NÄR??? ska jag få må bra?? Har väl nåt virus i kroppen och jag är lite rädd för att det blir samma skit som jag åkte på våren -07 när jag tillslut inte orkade hänga tvätt ens utan att jag ramla ihop som en hög på golvet. Känner mig inte så där inombords glad längre som jag gjort hela sommaren. Trist, men det är väl ångesten som gör det. jag har sluppit den hela sommaren o det har varit så himla skönt. Men den kom visst som ett brev på posten nu när jag blev lite förkyld.
Men varför får jag såna ångestkänslor?? Har mått så bra hela sommaren o det har varit så skönt. Skiten smyger sig på en alltså. Ser fram emot en härlig höst, gillar i vanliga fall hösten, men nu känns det som det kvittar. Vädret är piss! Solen ska skina o det ska vara så där lagom skönt och naturens alla färger ska skifta så där underbart som det brukar göra. Men det är ju bara mulet o grått hela tiden och hotar om regn.. Vi behöver inte ha mer regn nu.. Hör ni det alla vädergudar??
Finns det botemedel mot envis hoppförkylning och höstdepression?? Eller ska det vara så här ända fram till snön kommer och jag börjar gnälla över det istället.. Borde kanske flytta utomlands och börja mitt "nya" liv  i sol o värme..

Nej nu är det nog läge att ta med mig bellisen och sortera lite tankar..alltså gå ut o gå en långpromenad..

Min bil tycker inte om mig!

Sabla bil!! Nu håller fläkten på att ge sig och det är ju så lagom muntert nu när det börjar bli kallt och frostigt. Behöver ju verkligen ha en fungerande fläkt. Så himla typiskt! Detta kunde ju ha blivit i våras i stället när man inte har riktigt samma akuta behov av en fläkt.
Ja ja, det är bara att byta ut den. Sura pengar att behöva spendera, men jag måste ju. Jens skulle ringa några skrotar o kolla om det finns nån. Hoppas det, och hoppas att de inte vill ha allt för mycket för den i så fall..

Så himla irriterande...

Febertös hemma idag..

Blev till att ta vab idag. Ronja har varit febrig, hostig och haft ont i halsen hela helgen. Men i går em/kväll var hon mycket bättre så jag trodde det var överstökat nu. Men inte då. Feber idag på morgonen igen så det var bara att bita i det sura äpplet och vabba idag. Vile ju helst inte det med tanke på att man förlorar ju ändå ganska mycket pengar trots att man får TFP.  Den ersättningen är ju inte allt för katig, men jag kan ju inte skicka henne till dagis när hon inte mår bra. Då får jag ju snart åka o hämta henne igen..
Jens kommer i eftemiddag så fort han kommer från jobbet o hämtar henne. Sen ska ju barnen vara hos honom i veckan.
Igår kväll kom Jhennifer hem efter en helg i skåne. Hon åkte ner med Thord o William och passa på att hälsa på sin pappa. Kolla på dragracing gjorde hon med. Hon hade nog haft riktigt kul tror jag. Hon var glad när hon kom hem iallafall. Visade söta kort på farmors kattunge. Som var störig sa hon, men sååå himla söt!

I morgon har jag 2 sittningar inbokade. En vägledning o en seans. Ska bli himla kul. Var ett tag sen och det är så trist när det blir långa glapp.. Flödar bättre när de kommer oftare.

Städade gjorde jag ordentligt igår så det ska jag väl inte behöva idag, men döremot skulle jag jag behöva kolla om tvättstugan är ledig..

Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig!

Hade sett fram emot en ledig dag idag...men det sket sig! Min lilla Sofie är sjuk och Alex skulle ta hennes pass. Kändes bra då jag planerat annat för dagen idag. Men så ringde chefen i morse och då är Alex sjuk oxå!! F-N, där rök dagens planering. Fick böka o stöka lite för att ordna för barnen. Jag var ju tvungen att jobba till 19 och det är ju inte lätt den veckan jag har mina små. Linus hade ju dessutom fotbollsmatch ikväll, som jag inte kunde vara med o titta på. Känner mig så taskig mot honom då. Klart han vill att mamma ska va där o titta på honom. Men men, får ta det en annan gång. Det är två matcher kvar den här säsongen.
Jhennifer åkte iväg till skåne med Thord o William. Skulle passa på att träffa sin pappa och kolla på dragracing. De åkte redan på förmiddagen så jag kunde ju inte leja henne som barnvakt. Men tack o lov så löste det sig så Jens hämtade dom på dagis/fritids och såg till att Linus kom iväg på matchen.
Hade ju sett fram emot en pizzakväll idag oxå...men den sket sig oxå!! Jens o jag bestämde häromdagen att vi skulle äta pizza ikväll efter matchen. Nu skulle det visserligen bli senarelagt eftersom jag jobba först, men det har ju aldrig varit nåt problem innan. Men när jag ringde Jens (jättesugen på pizza) när jag slutat jobbet lät han himla undvikande när jag fråga om vi skulle åka o hämta pizza. Till slut får han fram att jag kunde komma till Kalle o Rebecka för Rebecka har lagat mat.
Tack du! Det var ju inte direkt vad vi hade pratat om.. Tjura ihop gjorde jag o sa att ät ni mat och kom med barnen sen, jag måste hem till Bella. F-N där oxå, jag som var vrålhungrig o inte tog med matlåda till jobbet för att jag skulle ju mumsa på kvällen. Men inte åker jag o köper en pizza bara för att. Så det blev makaroner o baconstuvning när jag kom hem. Smaka ju inte pizza direkt men det dög..

Var med Linus i skolan i onsdags föressten. Det var kul att vara med en dag. Sen var det nog väldigt bra för Linus. Hans fröken sa att det var ovanligt att se Linus så lugn o trygg. Känns skönt att höra att jag har den inverkan på honom, men så sorgligt att han inte verkar trygg annars. Har bestämt mig för att göra detta fler gånger iallafall. Ska passa på när Jens har barnen så Ronja kan vara på dagis utan att jag får ringa in henne extra för det.
Bestämde med hans fröken att hon ska ta kontakt med skolpsykologen för att se vad Linus kan få för hjälp. Det blir troligtvis nån form av familjesamtal. Vet inte i nuläget om det blir med skolkurator eller bup eller vad det blir. Det spelar ingen som helst roll heller känner jag, bara Linus får rätt hjälp och det så fort som möjligt..
Skolan ska ha en stor Eloge för att de agerat direkt och inte väntat ut nåt. Det kunde ju slutat ännu värre då.. Men nu är förhoppningsvis hjulen i rullning och min lille grabb kan få må bra snart igen..
 I morgon efter jobbet tänkte jag ta med Linus till stallet så ska han få rida på Nikita. Frågade Thord igår om det fanns nån liten möjlighet att Linus kunde få rida nån dag. Han behöver lite glädjeämnen i livet och jag vet att han tycker det är jättekul att rida. Det var inga som helst problem. Eftersom Marie inte skulle rida själv på hela helgen kunde vi passa på då om vi ville. Vet ju inte hur länge Nikita blir kvar där heller. Hon brukar ju i normala fall stå i ett annat stall, men togs ut till Lillan inför tävlingen i High Chapparall.. Så det är ju bara att passa på nu så länge som hon är kvar..

Nu ska jag slänga ner mig i soffan och kolla om det finns nåt kul på tv. Annars får det väl bli nån film..

Inte lätt att vara mamma alltid

Vaknade i morse till värsta monsterattacken. Verbalt och med saker som flög runt i lägenheten. Men det var iallafall inga elaka spöken som hälsade på, det var bara min tonårsdotter som flippa ur lite grand.. Sånt kan man ta va?? Hade nästan hellre haft spöken än det utbrottet hon fick för att jag inte ansåg att hon var sjuk. Nja, kanske inte elaka spöken men helt vanliga busiga.. Då flyger ju grejjerna runt mer fredligt, än med en krasch i golvet...

Förmiddagen flöt på lungt. Ronja grejja med sitt o kolla på My little Pony o lekte på rummet. Sen var det dags för dagis. När jag lämnat henne o gick därifrån blev jag stoppad av Linus fröken. De var lite oroliga för Linus verkade så depp o ledsen. Ville aldrig nåt o kunde inte koncentrera sig ordentligt. Vi pratade en liten stund och hon berättade att de redan nu satt in extra hjälp till Linus, utifall han har svårt för att ta in o ta till sig. Känns skönt o tryggt att de gör något. Ska kolla upp detta med kurator om han kanske behöver hjälp så och behöver prata ur sig lite. Kan ju vara verkningar efter separationen som visar sig på ett annat sätt nu. Förut var det genom ilska o aggression. Men nu var det länge sen han fick ett riktigt bryt. Trodde att det värsta var över nu och att han började landa i hela situationen. Men nu är jag osäker. Hemma visar han inget om att skolan är tråkig. Jag har inga problem att få honom gå dit, men när han är där reagerar dom på att han håller sig undan o inte riktigt vill vara med. Då är det nåt som är galet.
Bestämde med hans fröken ikväll att jag ska vara med honom i skolan i morgon. Jag vill ju se med egna ögon hur han fungerar där. Känns i mitt mammahjärta att de inte tycker han verkar må bra o inte är så glad. Vill göra allt jag kan för att min lilla kille ska må bra..

Föräldramöte har det vart ikväll med. Påhittiga var de iallfall. Barnen hade fått göra självporträtt på flörtkulor och så skulle vi leta efter vårat barns figur. Det var inte lätt. Det var lite blandade utseenden på dessa kulor. Långhåriga, korthåriga. En del med roliga färger som lila o rosa. Linus han har visst långt blått hår..
Var tvungen att ta ett kort så ni får se hans fina skapelse.. Kan tilläga att inget barn i Linus klass har varken blått, lila eller rosa hår :o)
Linus har målat sig själv på en flörtkula. Visst är han fin!

Just det, en annan sak som irriterar mig lite grand. Är ju hundvakt åt Tingeling. Går jättebra o hon o Bella trivs i varandras sällskap. MEN..... hon skäller som en galning när hon hör något i porten. Hon är ju inte van vid såna ljud o jag får ju hyssja henne en hel del. Men det hjälper ju inte när jag inte är inne.
Så nu har visst grannarna klagat en del. Det som irriterar mig är att de inte kan komma direkt till mig, utan först diskuterar sins emellan och sen ger sig på o skäller ut Jhennifer för att Tinke skäller. Vad kan hon göra åt det??
Det är bara en granne som frågat mig direkt om vad som händer. Bella skäller aldrig så hon som pratade med mig var lite förvånad över att det varit sånt liv från min lägenhet. Jag förklarade för henne och hon förstod. Det är helt okej tycker jag. Klart dom ska säga till. Men den andra grannen träffade jag innan jag åkte o jobba. Inte ett knyst och hon var inne här o hämtade sin son som lekte med mina barn. Sa inget direkt då heller, utan bara klappa Tingeling lite och sa lite gulligt, Jasså, det är du som låter så pass...
Men emellan det (jag var iväg ca 4 timmar o Jhennifer var hemma emellan) så hade hon skällt ut Jhennifer efter noter i trappen att hunden hade minsann stått o skällt hela dagen och en annan dag oxå och hon _orkade_ minsann inte mer.
Men jag tog upp det lite fint när hon var här att Tingeling blir så enormt stressad av allt spring som är i trappen precis hela tiden. Upp o ner, upp o ner. Hennes ena grabb kan aldrig bestämma sig om han ska vara ute eller inne så han tillbringar ganska mycket tid o porten.. Men jag sa det ganska fint utan att låta alltför anklagande. Vill ju inte ha massa osämja..
Hur som helst. I morgon åker Tinke hem igen och jag måste säga att det kommer faktiskt bli lite tomt. Hon är så himla go den lilla tjejjan. Hennes enda nackdel är ju att hon inte lärt sig att man inte skäller när man hör något. Men men, hon bor ju i hus på landet så det är ju fullt förståeligt att hon beter sig som hon gör..

Nej nu ser jag ju att om jag ska orka upp i morgon så är det nog bäst jag går o sover nu..

Ny vecka..

Då var det måndag igen och en ojämn vecka dessutom så jag har fått hem mina små busar igen..
Men inte såg jag mycket av dom idag, då Ronja följde med Saga hem efter dagis och Linus ringde till Anton o lekte med honom..

Sov faktiskt ganska länge idag. Har känt mig så vansinnigt trött sista tiden. Känns inte så bra, då det inte verkar gå över. Men det är väl hösten som gör det gissar jag.
Gick ut och gick med Bella och Tingeling en lite längre sväng och det gav mig tack o lov lite energi. Så pass att jag till o med ringde till mamma och frågade om hon vill följa med o handla lite. Det ville hon ju. Så vi åkte faktiskt o kolla in Lidl.
Jag har aldrig varit på Lidl i Motala innan och det hade inte mamma heller. Men det är ju inte höjdaraffären direkt i mina ögon. Blir så irriterad över att kassörskan måste sitta o vänta på att kunden innan ska hinna packa sina varor innan hon kan börja scanna nästa kunds. Vilket slöseri med tid!! Men å andra sidan så hatar jag ju att handla och vill att det ska gå så fort som möjligt så det kanske bara är jag som reagerar. Hon verkade inte bry sig ett dugg..
Nej, jag lär inte bli storkund på Lidl iallafall..
Har tagit hand om den tråkiga tvätten idag med. Men den för ju iallafall nåt positivt med sig.. rena kläder i garderoben!!
Påminner mig om att jag nog borde springa ner dit nu och vrida upp timern till fläkten...

Har nog föressten glömt att nämna att det inte blev något på Claes Ohlsson för min del. Känns ju lite trist eftersom jag verkligen behöver nytt jobb, eller fler timmar än jag har nu iallafall.. Men det är ju bara att ta nya tag och söka ännu fler jobb. Fick ett bra tips från en av mina marsian-mammor att skicka ut spontana lite snitsiga brev till olika företag. Ska nog göra det. Man har ju hört att man ska göra så, men jag har alltid tänkt att de breven läser dom inte. Men hon som tipsa hade fått jobb på det sättet och det visar ju att det definitivt inte behöver bli så som jag tror..
Nån gång måste ju lyckan o turen vara på min sida oxå och inte bara alla andras...

I morgon är det dags för att jobba igen. Det blir ett kort pass vilket ändå är ganska skönt, Men jag hade ju egentligen behövt vara där några timmar mer denna vecka eftersom jag var sjuk i fredags..och bytt bort lördagen eftersom Jhennifer tävlade. En tävling jag inte kunde följa med på då.. Men men, jag var ju sjuk, så jag låg i soffan o slappa o kolla på film istället..
Men nästa tävling bara _ska_ jag vara med och titta på!!

På onsdag ska Trendiga butiken ha Rea-utförsäljning. Mellan kl 17-20 i butiken på verkstadstorget. Gå gärna dit o kika. Finns även Me and I kläder bland alla smycken o väskor..Säg att ni har blivit inbjudna av mig..

Snart börjar nya favvoserien Dexter..har inte sett tjusningen med det programmet innan men nu älskar jag det.. Superglad över att Heroes har börjat igen  Nu äntligen har min Tv-höst satt igång igen med härliga serier som man bara måste följa slaviskt!! Så nu ska jag slänga mig i soffan och mysa ner under filten..

Sjukling idag...

Vakna i morse med kraftig huvudvärk och feber i kroppen. Inget kul alls. Jag hade ju hoppats på att slippa febern..Men sån tur hade man visst inte..
Var uppe på förmiddagen, men sen var det bara att slänga sig i sängen. Jag bängsov i tre timmar. Var verkligen välbehövligt. Drömde massa konstiga drömmar som bara var förvirrande.. Då är det skönt att det bara var en dröm.
Var länge sen jag drömde konstigheter. Följde väl med febern antar jag..
Var tvungen att åka en sväng till Skänninge och handla. Träffade på Jens o mina barn där så jag passa på att krama lite på Linus o Ronja. Saknar dom de små busarna..
Ikväll nu har Thord varit här en liten sväng och tittat på min diskmaskin som inte vill sluta skumma. Vi kom fram till att det är sköljmedlet som gör det, och att det tyvärr inte finns så mycket att göra åt det eftersom det inte går att tömma ur den behållaren. Så det är bara att vänta tills den är tom, om typ ca 40 -70 diskar. Sen strunta i att fylla på den igen. Han sa att det var ingen fara om det fanns lite rester av sköljmedlet kvar på porslinet, för det var inget farligt.
Imorgon bitti ska jag skjutsa Jhennifer till stallet. Jag kan ju tyvärr inte följa med till tävlingarna. Men så är det när man lovar bort sig på annat. Thord har lovat att han ska filma så jag får ju se iallafall, men det hade ju varit roligare att vara på plats.
Nu ska jag slänga mig i soffan o kolla på tv. Om jag inte skulle ta o kolla genom filmfodralet jag fick låna av Björn o se om det finns nån intressant film att kolla på. Skulle visst vara några skräckisar..kanske man skulle slå till på..

Ibland är det bara så orättvist!!

Ibland rycks det underbara ifrån en på ett litet ögonblick. Tårar rinner och tillslut är det bara att bita ihop och skaka av sig, gå vidare och försöka lägga det bakom sig..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Har varit ledig från jobbet idag. Var jätteskönt faktiskt. Sov jättelänge, eller till halvnio då  jag blev ordentligt väckt av telefonen..
Piggna till lite och började planera för min dag. Oj oj, vad jag kom på massor jag skulle göra.
Men som vanligt blev knappt hälften gjort. Men jag åkte iallafall och köpte hundmat som jag bestämt. Så var jag hos Thords Hemma och köpte lite kopplingar till diskmaskinen.
Skulle ju möblerat om också men det blev inget av med det. Åkte till Lotta istället och fikade med henne.
Efter det åkte jag bort till stallet och kolla när Jhennifer, Emma och Marie tränade för Stina. Det är inte långt kvar nu. På lördag är det dags för tävling. Tjejjerna är taggade och tävlingsinstinkten är på topp. Tyvärr måste jag faktiskt säga. De hade nästan vart bättre om de inte varit så tävlingsinriktade. Som Stina uttryckte det: Det är lite synd att ungdomar inte förstår att de tränar på att tävla. Hon har så rätt så. Men samtidigt är det ju skönt att det finns gnista, men i den här nivån är det ju absolut inte blodigt allvar. Det är många år och många hästar dit! Om man har skickligheten att nå dit ens..
Men de är duktiga tjejjerna och självklart hoppas jag att det går bra för dom. Det är ju alltid kul att få sin träning bekräftad med en rosett, för de har slitit hårt..

Näe, fan nu är klockan hur mycket som helst, måste sova...har diskmaskin-strul att ta hand om i morgon innan jag ska jobba..

Jobbardag o Pizzakväll

Har jobbat idag. Gick bra, var ganska lungt emellanåt så man hann med att grejja med lite annat nödvändigt. Har styrt lite med klockorna i ett par dagar nu. Vi har fått in en hel del nya modeller och många riktigt snygga. Har hittat flera stycken som jag blivit riktigt sugen på. Men men, man kan inte få allt man vill ha.

Ikväll blev det smarrig kvällsmat. Hade ju egentligen tänkt mig det gamla vanliga med mackor o flingor o mjölk, men Thord stack i väg o köpte pizza o kom hem med till oss. Det var riktigt gott. Var ett bra tag sen jag käka pizza nu så det satt fint.

Oj , nu har klockan verkligen sprungit iväg o det är nog dags att gå o sova. Börjar tidigt i morgon så nån sovmorgon blir det inte tal om..

Nattinatt

hihi...

oj så det blev.. kram i gonatt??? jag mena ju förstås

Kram O gonatt...

WRAS-SM

Vilken härlig dag. Jag tycker verkligen att det är jättekul att åka o titta på tävlingar.
Idag var det ju extra spännande då Lillan, Björn o Thord skulle tävla dessutom. Lillan o Thord ställde upp i Team Sorting med lag Little Billy. Fick en 0:a i första heatet och 5 djur i andra heatet. Det räckte till SM-brons i den klassen. Kanon!!!
Team Penningen med Race for Joy fick en 0:a i första heatet också, men i andra gick det bättre och de fick in 2 djur med mycket tid kvar. det blev en bronsmedalj där med!!

Det blev en lång dag och nu är jag trött, så trött. Börjar inte jobba förrän 12.30 i morgon, men sovmorgón kan jag glömma. Linus ska till skolan och Ronja till dagis, Har en barnledig vecka framför mig, men ganska mycket jobbtimmar så jag lär ju inte bli rastlös om man säger så..

Nu ska jag gå o nanna faktiskt!!

Kram i gonatt...

RSS 2.0