Mitt ben är inslaget i ett hårt paket!

Japp, så kan det gå när man är på fest  o inte håller reda på fötterna. Visserligen fick jag lite hjälp ner i golvet så jag var inte helt klantig själv.. Hur som helst, det som jag trodde på lördagnatten var en stukad vrist visade sig sen vara en bruten fotknöl.. Blev ju att åka till akuten på söndagförmiddan när jag vaknade, för jag hade så vansinnigt ont så tårarna rann till o med.
Så nu är jag gipsad från tårna upp till knät ungefär. Har haft gipset i snart 2 veckor o ska ha det i 4 veckor till. Skönt att jag slipper det över sommaren iallafall. Sen blir det ju några veckors rehabilitering.
Idag var jag på återbesök på ortopeden o fick positiva besked. Jag slipper operation. Jag har en förskjutning på 2 mm av benen. Det var precis på gränsen för operation så jag hade en väldans tur känner jag. De la på nytt gips oxå, för klantarna på akuten hade ju självklart gipsat fel. Det satt både för högt upp mot knät och foten var droppande. Men det fixades idag, men fan vad det känns när hälsenan dras ut igen.. Så idag har Jhennifer varit där med tusch-pennan. Texten "Världens bästa mamma" och ett hjärta pryder mitt ben nu :o)

Bellas mage sväller!! Hon börjar bli riktigt rund om lilla magen och hon är såå söt. Undrar hur många bäbisar det är den här gången? 30 Maj är beräknad nedkomst för de små liven. Ska bli intressant o se hur det går att vara valpmorska med gipsat ben..

Nu måste jag "slänga" upp benet i högläge känner jag...

Kram på er!

GLAD PÅSK!

Då var det dags igen. Att önska alla man känner en riktigt Glad Påsk. På nåt sätt känns det som påsken verkligen är startskottet på den efterlängtade våren. Även fast vi faktiskt har haft några fina dagar med underbart väder och de olika vårtecknena har duggat tätt i tidningarna. Men nu är det verkligen på allvar. Iallafall för mig.
Angående vädret så kan man ju inte bli annat än lite sur. Trenden har varit tydlig. Vädret har minsann följt mitt arbets-schema. O inte till min fördel kan jag ju säga. Varje gång solen har var framme o värmen spritt sig så har jag stått inne o jobbat. Då har jag ju självklart längtat efter att få min lediga dag så jag får uppleva lite vårvärme också, men vad händer då? När den lediga dagen väl kommer, ja då har den tagit med sig himlens alla moln och regnskurar. Det var väl onödigt??!! Kan verkligen inte förstå meningen med det. Jag vill ju oxå få lite vackert väder.. Hoppas jag får min beskärda del jag med så småningom, men just nu känns det ju dystert...

I morgon är det dags för miniseans på Änglarnas Oas i Mjölby. Jag ser fram emot det och jag hoppas att det kommit in lite anmälningar. Känns lite  speciellt att bli inbjuden som medium. Jag hoppas ju att detta kan leda till lite fler sittningar och så. Hade ju varit jätteskoj. Kolla in hemsidan!  www.anglarnasoas.se
Påminner lite om min Änglabod (vila i frid) i känslan och verkligen behövligt för oss som hålls med hokus pokus att denna butik finns.

På lördag ska jag o barnen hem till Mamma o Henry. Barnen åker ju dit redan tidigt när jag börjar jobba och ska vara där under tiden. Sen när jag är klar på jobbet vankas det lite påskmat där. Ska bli gott o lite mysigt.
Sen på söndag har jag lite planer på att åka till min bror och hälsa på. Han var på väg ut till mig i helgen som var, men vi bestämde att vi kommer till dom istället den här helgen eftersom jag inte hade barnen förra helgen. Ronja ska få överta en cykel efter Alice :o) Ja då var man där igen.. Lära ett barn till att cykla. Det ser jag fram emot oxå. Det är ju oxå ett litet vårtecken men framför allt att ens minsta lilla tjejja håller på att bli stor...

Soliga pussar!! (fast idag regnar det, jag har ju varit ledig)

Nedra bil...

Som jag trodde så gick ju inte bilen igenom besiktningen.. Lovade ju en liten rapport om resultatet. Det var inget kul att få pappret i handen.

1:Strålkastare,reflektor, höger, lös
2:HC-Halt tomgång, för hög
3: CO-Halt förhöjd tomgång, för hög
4:Parkeringsbroms bromsverkan, otillräcklig
5:Färdbroms bromsbelägg bak, båda sidor, utslitna.
6: Färdbroms bromskiva, bak vänster, skadad
7: Motor, oljeläckage

Plus lite grejjer som han aldrig skrev upp som tex 2 upphängningar till avgas-systemet som saknades..
Min bilmekaniker har sagt upp sig, så jag vet inte vad jag ska göra.. NÅN som kan skruva bilar och hjälpa mig att fixa detta????

Men lite roliga grejjer kan jag ju berätta om oxå. Fick ett sms igår från en tjej som nyligen hade öppnat en New Age-butik i Mjölby och undrade om jag ville komma dit i nästa vecka och hålla i en miniseans. Självklart så tackade jag ju Ja. Jätteroligt att hon tänkte på mig och jag ser verkligen fram emot det. Kul att bli inbjuden som gästmedium sådär :o)
Hoppas att det leder till lite fler sittningar, skulle vara perfekt..

Fredagkväll är det och Jhennifer sover i stan inatt. Så jag sitter här i min ensamhet. Det är ganska lungt o skönt. Men jag fick en trevlig överraskning när jag kom hem. Det låg ett halvt påskägg på bordet med en papperslapp över. På lappen stod det "Till Mamma från påskharen" och "Älskar dig Mamma"
I ägget låg det några chokladägg och massa goda lakritsgodisar..Mmmm, jättegott. Hon är bara för go ibland Jhennifer. Jag blev jätteglad för den lilla söta överraskningen. Perfekt att komma hem till när man är trött o lite sliten efter en lång fredagkväll på jobbet!

Nu ska jag nog slänga mig i soffan o glo lite på tv. Troligtvis kommer jag somna där i soffan och sova gott fram till typ kl 3 inatt...

Ha det bra mina vänner

Kram kram (o gonatt)

RSS 2.0