Nu har jag dator igen!!

Som de flesta av er vet har jag ju varit utan dator ganska länge eftersom Jhennifer "råkade" hälla saft på tangentbordet på laptopen.. Ja jag vet att det inte var på flit, men det irriterar mig fortfarande att hon var så slarvig så jag kan inte låta bli att vara lite sarkastisk.
Nu har jag iallafall fått tag i en annan dator så nu kan jag äntligen ha lite kontakt med omvärlden igen :o)

De senste veckorna har varit fyllda med magsjuka och rejäla förkylningsinfluensor. Det gick egenom oss allihopa och Ronja är faktiskt fortfarande dålig. Hon är hemma med feber igen. Stackars lilla tjej..

I lördags var vi hemma hos Pernilla och firade Jessicas 20-års dag. Det var jättetrevligt med supergod pasta-sallad och pernillas underbara dumle-kakor. Glass o fruktcoctailen vi fick till efterrätt var absolut inte helt fel heller..
På kvällen sen träffades Anna, Lotta, Marjo o jag hemma hos Marjo och vi sjöng singstar. Lite vin o Likör 43 gjorde verkligen susen och vi sjöng för fulla muggar till kl närmade sig halvtvå tror jag. Vi hade verkligen jätteroligt..
Adde skjutsade hem mig på natten sen o när klockan var halvfyra kunde jag äntligen krypa ner i sängen... Lotta ville hem först eftersom hon lätt blir "åksjuk" när hon druckit. Ha Ha.... åksjuk!!!!

Igår kväll åkte jag till Marjo igen för att hämta min bil o passa på att säga Hej Då till Anna, Adde o Martin som skulle starta deras färd hem till Halmstad igen.. Har varit härligt att få umgås lite med Anna. Man saknar henne mycket!

Hur som helst...skönt som tusan är det att ha dator igen. Det har varit saknat mycket oxå...

Kram på er alla

RSS 2.0