Måndag förmiddag!

Pissväder är det ute. Nog för att jag inte vill ha nån direkt kyla så, men jag ber definitivt inte om en massa regn o rusk. Då får det hellre vara lite kallt. Men det ultimata hade ju varit molnfri himmel o gradantal som nu.. Men men, det kan jag uppenbarligen glömma.
Fick ha Linus o Ronja en natt extra här hemma. Det var gött. En kväll till att mysa med dom. Av nån anledning blir det ju så att de sover i min säng, så jag ligger i mitten. Sen är det ju lite mysigt att ligga hos dom en stund o lyssna på saga o bara mysa, så igår somna jag till en stund. Vakna vid halvtio på kvällen sen igen. Pigg som en mört såklart så jag hade lite problem med att gå o sova igen sen. Satt här vid datorn till bra sent. Kom i säng vid halvett-ett på natten sen. Alldeles för sent för min del, så jag var bra seg i morse när alarmet ringde..

Nu på förmiddan var jag hos Bianca o hälsade på en liten sväng. Tog en kopp kaffe med hennes matte. Fin är hon stumpelumpan :o) Väldigt mycket schäfer i henne, så det är nog svårt för den som inte vet att hon är blandis, att se att hon faktiskt inte är ren schäfer. Tjusig är hon iallafall o hon kommer nog bli riktigt fin när hon blir vuxen :o)
Konstaterade att Bastian nog är högre o längre än Bianca, men han har ju till o med växt om sin mamma på höjden, så det är ju inte så konstigt. Han är dock mycket mycket tunnare, men det har han nog ärvt efter sin far som var en riktig tunnis de första åren i hans liv med. Pappa är riktigt snygg nu, så det är nog ingen fara med det.

Den här veckan är fylld med jobb, jobb o åter jobb. Är endast ledig på lördag, så det blir sexdagarsvecka. Blir tufft, men jag har inte så mycket timmar egentligen. För jag börjar ju inte förrän halvfyra vissa dagar o andra dagar börjar jag typ 12 o slutar halvfyra. Knepigt schema det där, men det är bara att stå ut. Trist bara att varenda dag blir avhuggen på mitten på nåt sätt. Men jag har ju jobb iallafall. Ser det positiva i det :o)

I morgon kväll ska Lillan o jag gå ut o äta på Bella Notte. Ringde o bokade bord idag. Vi har pratat om det länge länge, o jag har ett presentkort som går ut dagen före julafton, så vi måpste ta tag i det nu. Ska bli himla trevligt att komma iväg bara hon o jag. Var länge sen nu. Sen på fredag blir det spel/pubkväll hemma hos Lillan med gänget. Sover hos Lillan sen, så på lördag gör det inget om jag är lite bakis. Lördagkväll blir det julbord med jobbet o Harrys efter det. Har fixat skjuts så även då kan jag dricka lite alkoholhaltiga drycker. Fast då blir det ändå lugnt för jag har ju oturen att jag alltid får jobba dagen efter vi har varit ute med jobbet.. Men jag måste vara körbar senast kl 11 på söndag så det blir lugnt. Men är ju kul iallfall att kunna dricka en cider till maten o kanske ta en till på Harrys sen :o)

Nä nu borde jag vara lite skärpt här o göra lite nytta. Har tvätt som vill hängas på tork, o ännu mer tvätt som vill vikas o läggas in i sina respektiva garderober.. Känns ju sådär..

Kram o Hej!

Veckan går fort..

Det bara svichar till så är snart en vecka färdig.. Redan torsdag idag.. Bara några få dagar kvar med Linus o Ronja hemma. Men den här veckan har jag verkligen tagit vara på tiden med dom. Igår hade vi lite myskväll här.. Onsdagkväll o allt. Vi drack glögg o åt kvällsmat med rödbetsallad på mackorna, och så skrev vi julkort tillsammans. De fick skriva sina namn själva på korten. Tror de tyckte det var lite mysigt med tända ljus o allt. Ronja är riktigt duktig på att skriva sitt namn. Lite svårt med "kroken" bara.. Alltså bokstaven J, men det fixar hon oxå bara hon vill. Hon gjorde det igår iallafall..

Ruggig kyla har kommit. Flera minusgrader, så jag har fått sätta igång några element till o med. I helgen får jag hem lite ved.. Ska få köpa utav Jens. Vill ju helst inte ha några element igång för det blir ju så satans dyrt o jag har ju möjlighet att elda med ved så då är ju det bättre. Blir goare värme också.
Bilen har fått flytta in i garaget igen. Har ju fått stå ute för att jag är så lat, men igår höll jag på att inte ta mig in i den så det blev till att stuva om lite därinne igen o köra in den i går em. Hade ju ställt Jhennifers säng därute, men det gick att ordna plats iallafall.

I övrigt känner jag att jag börjar må lite bättre själv faktiskt. Det är så skönt. Ropar inte Hej än men ändå.. Kan äta utan att få ruggigt ont i magen igen.. Ångesten har mildrats lite..den ligger där o lurar men blir mildare attacker. Idag ser jag till o med fram emot att få åka till jobbet.. Det var länge sen! Jag önskar att det kunde snöa lite grand också.. Vill ha lite mer julkänsla.. Men jag tror att mina barn är min medicin.. Jag mår bra av att ha dom nära mig och jag bävar för att få lämna dom ifrån mig på söndag.. Då åker ju även Jhennifer tillbaka till skåne så jag gissar, men vet ju förstås inte, att det sätter igång på måndag igen.. Hoppas hoppas att jag klarar mig utan det men det är väl egentligen lika bra att jag är lite förberedd på det så jag inte blir besviken. Ska jobba varje dag nästa vecka, förutom lördag så jag har ju möjlighet att skjuta bort alla konstiga tankar ett tag då. Men håll tummarna nu att jag får må bra nästa vecka med.. För den här veckan har än så länge varit GULD!

Nä fasen, jag har ju egentligen en hel del att göra här hemma o har inte riktigt tid att fastna framför datorm..men det är ju så lätt hänt. Har ju mitt dagliga morgonkaffe med Annika på Fb o sen sitter man där tills man i panik kommer på att det är dags att sätta fart. Så jag får väl försöka slita mig härifrån nu!!

Kram på er!


RSS 2.0