Gott nytt år!

Klockan är ju över midnatt så nu är det ju nyårsafton. Vill passa på att önska er alla ett Gott nytt år!
Jag ska som vanligt jobba på nyårsafton, men det blir inte många timmar så det är ingen större fara. Det tristaste är att jag ska jobba helt själv då min kära Sofie blivit sjuk, Krya på dig gumman! Det var ingen som var så värst sugen på att jobba några timmar så då får jag stå själv. Men som sagt. 3 timmar klarar man utan problem..
Sen bär det hemåt för att fixa sig lite inför kvällen. Den kommer jag o barnen spendera hemma hos Lillan o Björn som vi brukar. Ska bli roligt. Vi stannar kvar där över natt så jag kan till o med ta lite vin om jag känner för det, och det kommer jag nog göra :)

Nej nu är det baske mig dags att gå o sova..

Nattinatt

Vilken dag är det idag??...Egentligen??

Fia är veckovill!! Jag har verkligen noll koll på vilken dag i veckan det är. Fick för mig att det var måndag igår och nu är det plötsligt lördag. Men hallå, hur hände det där? Känner samtidigt att jag inte riktigt orkar bry mig för det är ju inget som stämmer med nåt. Det är bara att följa med strömmen och hoppas att man gör rätt saker på rätt dag :o)
I morgon är det söndag vet jag...för jag är LEDIG!!! Men det var jag ju i söndags med... oj det var visst i tordsdags o ....GAAAH, jag blir knäpp! Längtar tills efter nyår för då kanske det blir lite ordning på torpet igen..

Skulle gjort som syrran, åkt till en varmare plats på jorden istället. Hon ringde på julafton o hojta Hola Hola i telefon...Det blåste lite på kanarieöarna, men annars var det varmt o skönt..Grrr.. *inte alls avis*

Nu har Jhennifer kommit hem igen o det märks när man kliver innanför dörren här hemma. Genast är det slagfält överallt och mamman suckar o försöker röja undan o hon bara stökar till igen...Undrar när tonåringar lär sig att se när deras grejjer ligger överallt, o då menar jag verkligen överallt. Men det gör de kanske aldrig. Nu har jag iallfall en diger uppgift att försöka få fram min diskbänk igen. Ska bli spännande att se om den ser lika dan ut som sist...Sen ska jag slappa framför TV-n o bara vara för resten av kvällen..

Kram på er

GOD JUL

Hoppas ni alla hade en härlig julafton!
Själv jobbade jag några timmar o efter det bar det iväg till mamma o uppdukat julbord. MUMS!!!
Det är en sak jag inte riktigt fattar. Hur kan folk shoppa på julafton egentligen?? Det var en väldigt knepig känsla att jobba på självaste julafton. Jag tänkte flera gånger när vi hade kunder Vad gör ni här?? Hem o fira jul med er!!
Men men, uppenbarligen är det många som glömmer vissa paket för vi sålde för en väldigt bra summa för att ha öppet tre timmar. Jag blev riktigt förvånad faktiskt.

På kvällen sen åkte jag till barnen o gosa med dom och de fick sina julklappar. Det var härligt att se dom så glada för sina grejjer de fick. Gullungar!! Vi kolla på Tomten är far till alla barnen på Tv och efter det åkte jag hem. Fick ett städryck och dammsög o skura golvet halvelva på kvällen. Hoppas inte grannen hade nåt emot det.

Veckan som varit då. Jo tack, hektiskt med alldeles för mycket jobb o för lite sömn. Har varit totalt uppe i varv och haft svårt att komma till ro ordentligt på kvällarna. Vilket har resulterat i väääldigt sega mornar med en o annan försovning. Inte bra alls. Hade planerat in en lååång sovmorgon idag, till typ kvart i två (börja tvätta kl två). men jag vaknade självmant ganska tidigt. Låg dock kvar o drog mig länge och det är ju avkoppling det med.

I fredags var jag på Linus skolavslutning i kyrkan. Barnen är som vanligt jätteduktiga på sina uppträdanden, men prällen är ju bara för jobbig att lyssna på...
Barnen har jullov nu och Jhennifer är hos sin pappa och det är de små barnen också. Så här är det faktiskt ganska tyst o lungt.  men det blir nog fart om några dagar igen..

Nu ska jag slänga mig i soffan o bara slappa..

Hej då..


Kul tävling på jobbet!

Förra veckan bestämde Alex i jag att vi skulle ha en liten "tävling" på jobbet. Alltså _INGET_ godis på arbetstid. Vilket ofta brukar förekomma vid den här tiden.. För mig kommer detta bli en utmaning då jag är en riktig godisgris. Alex däremot har jag sällan sett äta några sötsaker. På sin höjd har jag sett henne äta choklad nån gång under de år jag känt henne. Idag hakade dessutom Sofie på detta och hon är också en liten gottegris ibland. Om det skulle vara så att nån av oss äter nåt godis så ska vi köpa en julklapp till de andra . Självklart lyckades jag ju sabba detta redan idag, utan att ens tänka mig för när jag norpade åt mig en chokladbit från vår julkalender på jobbet. O jag avslöjade ju mig väldigt dumt också. Vi stod o prata om vår tävling och Sofie nämner att vi har ju choklad-kalendern. Jag råkar ju utbrista OJ DÅ! Jävla skit, den ja, o eftersom minen troligtvis såg ganska skyldig ut så var jag med ens avslöjad. Alex kvittrade glatt att hon ska få en julklapp... Hm .. hur klantig får man vara.. det där hade jag ju kunnat mörka eftersom ingen såg mig..
Vi bestämde att vi köper nåt för max 50:- för varje dag vi "råkat" stoppa i oss en godisbit..  Lite kul påhitt av oss tycker jag..

Jag längtar till i morgon kväll. Då ska _äntligen_ Lotta o jag komma iväg på våran julkonsert med Peter Jöback. Vi bokade biljetterna i början på November, så vi har fått vänta läääänge på detta.
Jag har bytt lite på jobbet så hon hämtar mig kl 18 o då bär det iväg till Cloetta Center. Jag hoppas att han sjunger sin version på Ave Maria, I love it !!!

Nu sitter jag här o lyssnar på mina snarkande barn som barrikaderat sig i min säng.. Låter rofyllt.. Ska nog krypa ner hos dom o goosa lite.

Gonatt mina vänner

Dags igen då..

För lite uppdatering i bloggen. Ja vad ska jag skriva. Jobb Jobb Jobb har fyllt denna vecka som gått. Känns som jag snart kan flytta dit för jag är mest där iallafall. Okej, jag var ledig i onsdags, men den dagen fick jag ju ta till att tvätta ikapp och städa hela dagen.  Var väl egentligen inte så jättesugen på det, men hade inte så mycket att välja på eftersom det inte funnits tid för det nån annan dag. Sen fäller Bella som en tok så det ligger ju ständigt en svart matta över hela golvet. Trist..
Hela denna helgen har jag jobbat också. I lördags hämtade jag mina barn hos Jens. Han skulle bort på julbord så de skulle sova hos mig. Jag o barnen åkte till Lillan o Björn och tog en Lussefika. Det var jättegott. Himla goda lussebullar faktiskt...
Längtar till på onsdag! Då ska Lotta o jag åka på Julkonsert med Peter Jöback. Ser verkligen fram emot det.
Nej nu måste jag gå o sova....men en liten uppdatering blev det iallafall..

Det är nog dags nu va?

Att uppdatera bloggen lite. Men oj oj vad det har varit fullt upp här på sista tiden. Nu har ju julschemat startat lite smått och då befinner jag mig mestadels på jobbet. Man hinner helt enkelt inte med så mycket mer. Denna vecka har jag haft mina småttingar hemma också och då vill jag ju passa på att umgås så mycket som möjligt med dom den tid som blir över för det. Så i veckan nu har jag o barnen bakat pepparkakor och lussekatter. Tyvärr blev ju lussekatterna aningen överjästa, så de blev ganska platta o tråkiga. Men fullt ätbara så de duger. Ronja var jätteduktig på att baka. Pepparkakorna hade hon full snitz på. Linus tryckte ut 3 stycken, sen tyckte han det var tråkigt (???!!!???) Men han hade visst bakat pepparkakor på fritids samma dag, och då kan jag ju förstå att det känns lite trist.

I går (lördag) var jag ledig och då följde jag med Lillan upp till Dalarna för att lämna av Tabby där. Hon har sålt henne nu. Känns trist för Lillans skull, men jag har full förståelse varför hon gjorde det valet. Jag är övertygad om att det kommer bli jättebra för Tabby. Tjejjen som köpte henne var helmysig och hennes stall var hur fint som helst. Lillan fick med sig en sån gullig ponny hem därifrån. Muppe heter han o var bara sååå söt!
Men jag måste ju berätta om all snö vi såg. Har inte sett så mycket snö sen jag var liten. Var väl en ca ½ meter, överallt!!  Det var helt underbart vackert att se vyerna längs v'ägen som mestadels bestod av skog. I Öje sen fick jag värsta byllerby-känslan. Ni kan ju tänka er alla hus längs lilla vägen som ändå var "huvudvägen" och snö överallt. Knäppte lite kort som jag tänkte lägga upp här sen nån dag. Hela dagen gick åt. Vi startade vid 7 på morgonen och var hemma igen vid 20.30 tiden tror jag. Det var skönt att komma hem och då kom tröttheten över på både Lillan o mig så vi var ganska fnittriga. Vi hade dessutom tur så Lillans köksbord var dukat med den godaste "levergryta" (läs kycklinggryta) som jag nånsin ätit, när vi kom hem..Mums, var precis vad vi behövde...

Idag har jag jobbat igen. Känns som om det där med helg inte existerar i december eftersom man jobbar _hela_ tiden o sen har en sporadisk ledig dag nån gång då o då. Nästa lediga dag har jag på onsdag. Då vet jag vad jag gör iallafall. Tvättar o städar!
Nähä, back to reality...Nattsväng med vovven, sen är det dags för att krypa till kojs...

RSS 2.0