Man får helt enkelt jobba häcken av sig..

Två stycken sjuka på jobbet nu så denna vecka har jag och kommer jag få jobba häcken av mig rent ut sagt..
Vi har haft lite problem med schemat men det har tack o lov löst sig ganska så bra ändå. Även fast det tagit både tid o energi för att få ihop det. Jag gissar ganska starkt att jag kommer sova bort halva söndagen. Då har jag jobbat 6 dagar i sträck. Jag kommer nog jubla när oktobers lönebesked kommer!!!

Har ju av förklarliga skäl inte hunnit med nåt annat alls denna vecka. Men i morgon förmiddag ska faktiskt Jhennifer o jag åka o klippa håret. Ska faktiskt bli skönt att få ordning på den här oredan som jag har på huvudet. Kan inte fixa det nåt direkt heller nu när det är så slitet. Så äntligen ska jag få lugg igen....

Fick sms av Rose- Marie för en stund sedan. De fick huset som de var o tittade på i lördags. Det är så himla roligt för dom, då de bägge har haft en längtan tillbaka till landet. Sen hittar de huset som de verkligen vill bo i med bästa läget. Var flera stycken som var o kollade men de fick det...GRATTIS!!!
Jag vill oxå hitta ett lagom stort hus på landet som jag kan hyra. Men såna finns ju inte härikring. På sin höjd en oisolerad sommarstuga, o det kan vi ju inte bo i, jag o barnen...

Har visst utökat min musiksmak. Fick en skiva av Thord med som han sa, bra musik. Hade inte en aning om vad det var o frågade inte. Lyssnade på skivan och tyckte den faktiskt var riktigt bra. Blev lite förvånad själv. För att inte tala om när jag fick höra vad det var för grupp. AC/DC... Ha ha ha... tur att han inte sa det för då hade jag dissat skivan direkt utan att lyssna.. Så kan det vara :o)

Vilka härliga människor!

Idag är det dags att åka hem härifrån underbara Ullricehamn.. Skulle kunna vara kvar länge länge till. Jhennifer såg ett hus som var till salu när vi precis kom in i Ulricehamn och efter lite tankeverkasamhet så kom jag fram till att om jag skulle flytta ifrån Motala så skulle det nog vara just hit eller till Borås som jag skulle kunna tänka mig att flytta. Här finns underbar natur och så självklart familjen Göransson som är lika mycket min familj som min biologiska familj om man säger så...

Nu blir det snart lunch och efter det ska vi börja tänka på färden hemmåt. Blandade känslor trots att det alltid är skönast att komma hem!

Återkommer med mer detaljerad rapport om allt spännande jag varit med om i helgen när jag väl är hemma vid min egen dator...

Snart bär det av till Ulricehamn

I morgon är det äntligen fredag och då åker jag o Jhennifer till Rose-Marie o Perra. Uj uj vad jag har längtat. Ska bli sååå himla mysigt. Man blir så härligt ompysslad när man är där. Minns en gång när Linus var bäbis och jag inte hade den lättaste tiden i mitt liv. Då´var vi hos dom och Rose- Marie sa till mig att gå o lägga mig o vila så skulle hon ta hand om Linus åt mig. Det var nog den skönaste vilan jag fått på länge då.. Hon är som en extramamma min R-M..
Vi blir kvar där hela helgen o kommer hem frammåt kvällen på söndag. Vi ska försöka åka så tidigt som möjligt så vi får maximalt med tid tillsammans..

Idag blev min kollega lite osams med en kund. Men jag förstår kollegan för det finns inte i denna värld att  vi kan alla priser i huvudet och när vi expierar en kund så är det otrevligt mot den kund man hjälper att börja med en annan kund. O där kom jag o anade ingenting men hamnade mitt i skottelden. Så kan det vara ibland när man jobbar i butik. Vissa kunder har dåliga dagar och då får vi ta skiten för det..

Nu har jag massor att göra inför i morgon så det är väl bara att sätta fart... Ses nästa vecka igen!

Jobb, jobb, jobb...

Nu börjar det ta fart på jobbet igen. Chefen har ju lata dagar i Egypten så det är jag och Sofie som håller ställningarna. Har varit ett par veckor nu med lite mer timmar och så kommer det fortsätta nu. Så många timmar som jag får ihop i oktober månad nu har jag inte haft på länge länge.. Skönt.. Behöver verkligen det extra tillskottet det medför..
Det enda som är riktigt trist är ju att jag missar massor värdefull tid med mina barn. Skulle kunna jobba hur mycket som helst den veckan jag inte har barnen, men vill ju inte ha dessa kvällspass på min barnvecka. Men jag har ju inte så mycket att välja på , utan tacksamt ta emot o jobba de timmarna och sen vara lycklig över att jag har underbara vänner som ställer upp o hjälper mig med att hämta barnen på dagis/fritids..

På fredag sticker jag o Jhennifer till Ulricehamn. Ska till Rose-Marie o Perra. Ann o barnen med förstås. LÄNGTAR!!!!!
Jag ska kolla egenom ett hus där borta och sen så ska Rose-Marie o jag byta sittningar med varandra. Behöver absolut få ett par ord på vägen så jag ser verkligen fram emot det. (lite kärleksråd kanske!?!?)
Sen så ska vi självklart myyyyysa massor. Gosa bäbis ska jag göra. Caspian har blivit så stor. När de var här i våras var han ju så pluttig, men när jag träffa honom på tävlingarna därborta så var han inte så liten längre. Ferdinand blir ju bara härligare o härligare för varje gång jag träffar honom.
Varför är det bara onsdag i morgon???

Man mår som man förtjänar ibland...

Var på fest igår och det blev en ganska blöt tillställning för min del. Så idag har jag inte mått så jättebra faktiskt, men kommit fram till att jag får ju skylla mig själv.

Föressten CAMILLA ! JAG ÄTER INTE FISK! Bara så du vet det. Jonas tyckte att jag skulle informera om det på min blogg, så nu har jag gjort det :o)
Men jag provsmakade ju iallafall och det var ju duktigt av mig, eller hur..

Som sagt, fest igår, bakis idag och så har jag jobbat ovanpå det. _Det_ var inget kul alls kan jag ju säga. Var inte hemma förrän halv fem i morse efter en vinglig cykelfärd från Fivelsta, så det blev inte många timmar sömn. Upp halv Nio ungefär och då blev det raka vägen in i duschen för att förhoppningsvis vakna till lite.. Kände mig någorlunda pigg o fräsch när skjutsen kom o hämta mig. Ända fram tills jag kom till jobbet. Funkade hyfsat fram till lunch när jag gick in i bakisdimman.. Ville verkligen inte vara kvar där, men jag käka en smarrig macka och efter det så kändes det lite bättre faktiskt.
Nu är jag mest bara trött. Sitter o väntar på att barnen ska komma. De ska vara här ett par timmar ikväll medans Jens är iväg på nåt kalas. Men det blir nog en lugn tv-kväll känns det som.
Hungrig är jag, skulle nog fixa till mig nåt att äta...

Ledig tisdag!

Jobbade hur många timmar som helst i måndags så tisdagens ledighet var väldigt välkommen. Inte för att jag var så "ledig" ändå för jag hade två sittningar inbokade. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Men det är roligt "jobb" så det var helt okej. Senare på eftermiddagen sen åkte Bella o jag in till mamma. Vi skulle gå och hälsa på Berit som ska vara hundvakt när Jhennifer o jag åker till Ulricehamn om ca 1 vecka. Men vi ville att Bella skulle få komma dit o hälsa på innan jag lämnar henne där. Jag är fullt övertygad om att Bella kommer få det bra. Hon kommer bli överöst av kärlek, det är då ett som är säkert :o)
Framåt kvällen började jag känna av sittningarnas verkan och jag började bli lite smått lummig i huvudet. Undrar när man ska komma över den biten. Men det är nåt som jag tror kommer bli bättre o bättre med tidens gång. Redan nu är det ju bättre än när jag startade. Då fick jag ju verkligen kosmisk baksmälla. Nu är jag sällan eller aldrig påverkad av det dagen efter, men samma kväll blir jag ju extremt trött.
Men igår hade jag tvättstugan också så det blev en väldigt lugn kväll. Läste och käka popcorn varvat med besök i tvättstugan. Nu är jag inne på andra boken i Sagan om ringen-trilogin. De är verkligen bra. Jag har velat läsa dom i ett par år nu, men inte kommit till skott. Men nu så. Man känner igen en hel del från filmerna men jag kan inte säga än vilket som var bäst. Filmerna eller böckerna. Böcker brukar ju alltid vinna den kampen, men än så länge ligger de väldigt lika.
Idag ska jag jobba. Blir kvällspass så jag är inte hemma förrän till kvällen igen. Ska bli intressant att se hur mycket de har hunnit med julskyltningen. Alla fönster var ju klara iallafall. De slet jag med i måndags..
Nu ska jag nog ta mig en trevlig morgonpromenad med Bella. Det är s¨å härligt att vara ute nu när det är så underbart höstväder. Hoppas att det håller i sig läääänge..

Nu är det jul igen...

Ja iallafall om man får tro på Guldfynd. För idag har jag gjort första Julskyltningen för året. Vi är nog först i stan tror jag med att skylta Jul och det är ju nästan lite pinsamt. Mitten på oktober är väl ändå i tidigaste laget tycker jag. Men det är bara att göra som de säger. Sen när det väl _är _ jul, då är man så trött på skiten att man inte vill se en tomtej---l till.
Trist för all julstämmning försvinner ju lixom på vägen när man "firat" julen i 2 månader ungefär..

Hänt i veckan då: Inget speciellt faktiskt. Jag har haft barnen plus att jag har jobbat massor så det har i princip gått i ett hela tiden. I ondags blev jag visst ett år äldre.. Hur nu det kan ske på bara en dag så där :o) Hursomhelst så firade jag inget mer än att mamma kom till jobbet och bjöd med mig på födelsedagsfika på Lilla Hem. Sen när jag hämtade barnen hos Lillan på kvällen hade hon fixat med fika åt mig då oxå. Gulligt av henne att tänka på det måste jag säga. Så lite firad blev jag iallafall. Jhennifer hade visst glömt att mamma fyllde år, så henne fick jag påminna om det för att få ett Grattis från henne ;o)
I fredags åkte jag med Björn till Grevagården utanför Skövde. Det var tävlingar där och Lillan o Thord var redan på plats. Hade en trevlig dag. Gillar att åka o kolla på tävlingar. Tyvärr var det inga ko-klasser då de blev inställda i sista minuten. Kossorna hade blivit sjuka. Kom hem ganska sent på kvällen ändå.
I lördags jobbade jag först och senare på kvällen sen kom Adde, Martin och Lilla Flisan. Ronja tjatade i över en timma innan Flisan kom och sen lektes det hej vilt. De hade buskul!
I går åkte jag o barnen in till stan. Anna sov i Lottas lägenhet så vi åkte dit så fick tjejjerna leka igen.
Var hos Lillan senare på eftermiddagen så att ungarna fick leka. Smidigt att få dom i säng när de har lekt sig trötta en hel dag..

Då var vi tillbaka på idag då och vad denna dagen har innehållt vet ni ju redan. Jul jul strålande jul...Not!!!!

Vill sova men tvättmaskinen hindrar mig..

Skulle vara så skönt att få krypa ner i sängen och läsa i min bok tills ögonen faller ihop. Men självklart har jag tvätt i maskinerna så det är inte att tänka på att somna nu. Jag lovar att när jag väl är färdig i tvättstugan är jag så pass pigg att jag inte alls har samma lust att gå o sova. Man kommer in i nån sorts andra andning..
Har jobbat idag. Det har varit Sofie o jag o vi har alltid lika kul ihop när vi jobbar.. Chefen är iväg på två dagars konferens och kommer tillbaka i morgon. Jag ska jobba nästan varje dag den här veckan. Är ledig på fredag och då om jag har tur att få tag i barnvakt så ska jag följa med LIllan o Björn till Grevagården i Skövde. Det är Harvest Festival där o Lillan ska tävla. Thord åker iväg redan i morgon och med sig har han Jhennifer o Emma.. Skulle vilja vara där alla dagar jag oxå, men man kan inte alltid roa sig. Jobb o allvar får komma först. Hoppas bara jag får tag i barnvakt. Bella tar jag med mig så det behöver jag ju inte jaga efter iallafall..
Förresten var det ju tävlingar i söndags. Gick inte så jättebra för Jhennifer. Diskade sig i D-reining och D-Pleasure, i C-Pleasure kom hon 6:a. Men hon vann Showmanship at Halter och det var ju jättekul. Första gången hon deltog i en sån klass.
Thord vann sin klass C-reining och blev klubbmästare, Lillan kom 2:a i samma klass och Björn vann D-reiningen. De är såå bra!!

Nej nu måste jag nog hitta på nåt innan jag somnar ifrån tvättstugan...

Lördag o äntligen ledig

Det är inte så ofta det händer. Att man är ledig en lördag menar jag. Det är såå skönt. Hade ju sett fram emot att ligga o sova länge, men Jhennifer var ju uppe tidigt och då kan man ju glömma det där med att sova. Tv:n åkte på direkt och sen datorn och sen tjatter o massa konstiga frågor om ditt o datt.. Så det var bara att kliva upp..
Vad händer idag då? Har faktiskt inte planerat något. Linus o Ronja ska på kalas hos Moa som fyller 6 år idag. Barnen är ju hos Jens men jag har fixat paketen så de kommer förbi här sen o hämtar dom. Jhennifer hade oxå blivit bjuden igår så jag får väl skjutsa dit henne sen så blir Moa glad...
Borde väl kanske ta ett städryck idag också. Har jobbat mycket i veckan o kommer jobba mycket veckan som kommer nu så det finns ju inte mycket tid till såna aktiviteter. Borde nog ta det idag. I morgon är det ju westerntävlingar på MORF så hela dagen försvinner i morgon med. Jag ska dela ut priser och jag hoppas att jag får ge rosetter till de mina..

Idag kom ett mail til listan från K. Var skönt att läsa hur hon har det efter allt hemskt som hänt. Vi skickde blommor och hon blev glad för dom. Man vet ju inte hur man ska visa att man verkligen finns där och att det inte är tomma ord att det är bara att säga till så kommer vi o hjälper henne i hennes sorg. Hon är en kär vän och det gör så ont i mitt hjärta att hon lider så enorm sorg nu..

Varför fick han inte bli frisk för??

Idag är en dag i sorg. Mitt hjärta gråter floder för en underbar tjej som förlorat sin man och för två små barn som förlorat sin pappa. En vecka hann de vara man o hustru. Blev en akutvigsel på sjukhuset. Bröllopet var planerat till November.
Svårt sjuk i cancer så kom slutet fort. Man hinner inte med och trots att vi fått följa hela förloppet kom beskedet idag som en chock. Jag har gråtit så mycket och det gör så ont i mig.
Men jag kan inte förstå hur den där "guden" som folk pratar om väljer. H var alldeles för ung. Hade massor kvar att ge, nygift och en underbar familj som han älskade och som älskade honom. Varför kunde han inte få vara kvar här då. VARFÖR???

Så alla tankar och alla varmaste stöttekramar går till denna lilla familj som plötsligt drabbats av stor sorg. Så stor så det inte går att föreställa sig..

Vill bara säga till _ALLA_ mina vänner. Jag älskar er alla och att ni finns i mitt liv berikar mig enormt!
TACK för att ni finns..

RSS 2.0