Fasen, det är ju första advent på söndag!

Hade ju jag missat totalt. Visst är det julskyltning i stan o jag jobbar, men inte f-n trodde jag att första advent inträffa när det fortfarande var November. Men det blev jag varse idag när jag hjälpte mamsen att putsa fönstrena o hon hängde upp advents-stjärnor o julgardiner. Ouupps...
Bäst att försöka få tid att ta tag i det där i morgon förmiddag. Har lite ont om tid till det i helgen. I morgon kväll blir det ju western-"maskerad" på brygget som jag ska gå på med Sofie o hennes kompisar. Hoppas det blir kul. På lördag jobbar jag några timmar o sen blir det glögg-kväll med Lillan o Björn o gänget. Söndag innebär massa jobb eftersom det är julskyltning i stan o sen ska jag till Pernilla i Linköping o fira Johan som har fyllt 15 år. Så jag hinner verkligen inte med att fixa adventspynt nån annan tid än i morgon förmiddag. Nästa vecka hade jag tänkt att baka lite lussekatter o pepparkakor med barnen. Hade ju varit trevligt att ha gjort det till första advent, men det kan jag glömma inser jag ju nu. Hmmm...

Idag har varit en hektisk dag oxå, Noll koll på klockan upptäckte jag att jag hade när jag hämtade Linus på skolan klockan 11.15 för att han skulle till tandis kl 12.50. Stressa som f-n hela förmiddagen och sen fick vi sitta där o vänta. De titta lite konstigt på oss, o sen efter 20 min ropade de upp oss. Då sa de att det var ju lite fel tid. Jag titta på dom som ett frågetecken och hon sa ni ska vara här 12.50. Jaaa, sa jag o tittade på min klocka o såg att den var ju "bara" 12.10. Oj vad dum jag kände mig då.. Men de klämde in Linus emellan så vi slapp sitta där o vänta ännu längre. Det var snällt. Jättefina tänder o inga hål.
Sen iväg till mamma. Hon reagera också på att vi var en timma tidiga :o) Blev lunch där o sen satte jag igång med att putsa hennes fönster. Tycker att det är onödigt att hon ger sig på sånt själv när likagärna jag kan göra det åt henne. Hon ska vara rädd om sin kropp min mamma..
Har haft mina småttingbarn ikväll, eftersom Jens behövde jobba över. Åkte bort med dom till honom och nattade dom. Kom hem straxt före 21 därifrån och sen blev det bara slapparkväll här.
Nu ska jag ner i tvättstugan o hämta sista tvätten, sen krypa ner i sängen o sova lite jag också...


Sån jävla ärkeklant jag är...

Jag min jävla nöt har glömt att fylla i o skicka in papprena om bostadsbidrag, så ni kan ju gissa vem som är ett par tusen kort denna månad! Hur fan kan man bara glömma det??
Så idag har jag bara haft ångest över hur denna månad ska bli. Jag är så ARG på mig själv..
Alltså jag glömmer jämt bort en massa saker, hela tiden och uppenbarligen väldigt viktiga saker också. Men nu får jag ju lida för det oxå...skit... :o(

BLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Just nu önskar jag mig ett annat liv..kan man få det??? Nähä...

Min tavla igen.....



Så där, efter lite hjälp så fick jag till det. Beskåda, denna tavla står för mig, vem jag är o vad jag tycker om..

Skit oxå

Det funka inte... Hur gör man HJÄLP!!!!!

Min tavla!

<a href="http://www.bored.com/createpaintings/" mce_href="http://www.bored.com/createpaintings/" target='_blank'><img src="http://www.bored.com/createpaintings/show.php?id=12270877362029&width=250&height=250" mce_src="http://www.bored.com/createpaintings/show.php?id=12270877362029&width=250&height=250" border=0 ><br>Click here to create your own painting.</a>

eller

http://www.bored.com/createpaintings/result.php?id=12270880525148


Vet inte om nån av dom fungerar, men förhoppningsvis om jag gjort rätt ska det vara en tavla på översta delen. Men jag är ju inte superbäst på hur sånt här fungerar så vi får väl se..
Svarade iallafall exakt likadant på båda tavlorna men ändå blev de olika...knepigt!

Jobb, sjuklingar o BVC-besök

3 timmar klarade jag av på jobbet idag, men det var också precis vad jag orkade med. Hade feber idag på dan, men tog en Ibumetin o hoppades att jag skulle slippa mer feber resten av dagen. Men när klockan var tre och jag hade en timma kvar på jobbet kände jag hur det kom smygande igen. När jag slutade vi fyra så mådde jag inte alls bra, så det var en befrielse att få gå hem. Pia såg man inte röken av i butiken undet de timmarna, trots att det var massor folk. En annan är envis o plingar inte på henne. Schemana ska ju skrivas in i datorn och skickas iväg. Väl hemma hämtade jag Linus på fritids, sen fick han sätta sig vid datorn och jag gick o la mig o sov i 1½ timma. Det var välbehövligt.
Jhennifer har varit hemma ifrån skolan idag också för hon hade sån huvudvärk. Men så dåligt kan hon inte ha mått för rätt vad det var så ringde hon o mådde jättebra igen o ville åka till stallet. Men hallå, det där är skolk i mina ögon. Om du ska till stallet i dag blir det skolan resten av veckan oavsett hur dåligt du mår min lilla vän.. Men det gick hon med på och hon har ännu inte kommit hem..
Linus börjar också bli förkyld o dan. Men på honom började det med hosta o sen får vi väl se vart det tar vägen. Håller tummarna för att han håller sig frisk hela veckan..
Jens var iväg med Ronja till BVC. Var 4-årskontroll...ett halvår försent så man kan väl säga 4½ års kontroll. Hon väger 17,5 kg och mäter nu 104 cm lång. Hon hör bra (vilket jag undrar om hon gjorde den kollen rätt eftersom hon sällan hör vad jag säger) och hon ser bra.
Så allt var bara bra med min lilla Ronja, Hjälp vad tiden går egenligen. Om ett halvår så fyller min lilla skrutta 5 år..


Svinkallt ute...

Brrrr, nu är väl vintern här känns det som. Fy attans så kallt det är. En lagom dag att ligga i sängen o läsa faktiskt.
Mår fortfarande inte så bra. Förra veckan hade jag feber i huvudvärk o var däckad. Men inte så supersnorig. Men det har ju kommit nu istället. Däbbt i hela huvudet känns det som, ont i halsen och idag fick jag tillbaka febern igen. F-N. Tog Ibumetin och gick o la mig på förmiddagen igen. Det blev bättre iallafall så idag har jag dammsugit och städat småttingarnas rum. Behövdes verkligen.. Haft lite feber ikväll igen, så det blev ny ibumetin. Håll tummarna för att detta var sista rycket så jag kan jobba som vanligt..
Fick hem Linus o Ronja idag. Hemma väntade en tröja o kepor från Thords affär på Linus. Han blev jätteglad o vägrade att ha mössan på sig när vi åkte o handlade. Han skulle minsann ha Hemma-kepan på sig.
Så nu ingår Linus också i Dyrka Hemma-klanen...Jag säger då det...

Är snart färdig med min bok. Sista delen i Sagan om Ringen -trilogin. Den sista delen har varit seg faktiskt, men jag har inte kunnat sluta läsa ändå. Men nu är det snart färdigt. Han har fått ner ringen i elden i domedagsberget nu så med det är väl egenligen historien slut, men det är ändå typ 100 sidor kvar..
Sen ska jag läsa Tusen strålande solar eller vad den hette nu. Lillan har den så jag ska få låna den av henne.

Igår var jag med LIllan o kolla när Tommy Arvidsson red på Tabby. Men det var inte mycket att se då han red i ca en kvart och sen ansåg att Tabby hade för dålig kondis för att han skulle kunna känna mer på vad som behöver göras för att få henne komma ifrån sina dumheter QUE???? Bortkastade pengar kan man kalla det där..

I morgon ska jag jobba. Kort pass tack o lov o sen blir det hem o ta det lungt.

Tyck synd om mig!!!

Vilken uppmaning va? Men det är faktiskt lite synd om mig. Jag har varit sjuk sen i måndagskväll. Influensan gjorde sitt intåg i min stackars arma lilla kropp. Dundrande huvudvärk och feber. Så jag har legat till sängs i flera dagar nu. Kan snart varenda liten vinkling i den diffust mönstrade tapeten. Igår kändes det faktiskt liiite bättre och jag tänkte vad skönt. Ledig torsdag o hugga igång o jobba igen på fredag. Men när jag vaknade idag så blev det annat. Första halvtimmen var helt okej, men sen tyckte jag att det kändes lite små snurrigt i huvudet emellanåt. Började må lite illa och sen blev det bara värre o värre. Illamåendet ökade i takt som yrseln ökade. Så på sena förmiddagen var det bara att lägga sig till sängs för jag klarade inte av att gå som vanligt i lägenheten ens. Lite läskigt när man plötsligt inser att man är på väg in i väggen än dit man föresatt sig att gå. Hela världen snurra liksom. Sen var jag i säng-länge fram till halvfem. Var uppe ett par gånger o försökte få igång nåt, men det var ingen idé. Messade chefen vid lunchtid att jag kommer inte o jobbar i morgon heller.  Jag hatar dessa yrselattacker, men jag har ju förstått att det inte är så farligt men man inte kan göra så mycket åt det mer än vila och låta nervbanorna sköta sitt. Tror ju inte jag skulle svimma direkt, men däremot skulle jag nog kunna kräkas. Yrsel gör att jag mår fruktansvärt illa och det känns bättre också när jag är stilla.
Måtte det vara bättre till på lördag. Då måste jag jobba eftersom jag så gärna vill gå på western-mötet på kvällen sen. Känns ju lite fel att gå på det om man varit hemma från jobbet på dan..

Nu ska jag slänga mig i soffan o kolla kvällens avsnitt av Medium.. Sen blir det sängen igen...(får snart liggsår som gamlingarna...Nej Lillan, sååå gammal är jag inte...)

Tack för att jag fick gnälla av mig lite... :o) 

Det blev....

En guldfärgad ängel (självklart) med ett litet litet fat på som man antingen kan ha ett värmeljus eller lägga ett smycke på, och ett par snygga örhängen i silver till syrran i present. Nu har hon ju fått dom så nu kan jag ju skriva vad det var. Hon blev glad för sina paket.
Smörgåstårtan var jättegod, åt så jag höll på att storkna, för att inte tala om Linus som åt två bitar plus en halv fralla, en stooor bulle, och en snickers ovanpå det. Han prata om att han mådde illa när vi kom hem. Konstigt!! Ronja ville inte ha smörgåstårta utan åt en macka i stället. Hon var nöjd ändå.

Jobbade några timmar på förmiddagen. Pia hade hjälp av hennes BC-kompis Suss med att lägga in vårt schema för nästa år på datorn, så jag ryckte in o va i butiken fram tills Sofie kom vid 12.30. Väl hemma så ville Ronja leka med Viktor så jag gick bort med henne dit, och sen blev det till att börja städa o tvätta när jag kom hem. Men så fastnar ju jag i saker o ting i bland, så stället för den mest akuta städningen (golven och dammningen) så började jag rensa ur en garderob istället. Så jag fyllde halva hallen med gamla jackor o skor. Kom på mig själv mitt i när jag hade all bråte omkring mig att det här var ju inte alls vad jag skulle göra. Men det var ju bara att göra färdigt. Så nu står jag med resten av städningen här ikväll alltså. Jag som bara hade tänkt att slappa ikväll. Men det får jag väl göra i morgonkväll istället.


Alltid lika svårt att komma på en bra rubrik

Ja för egentligen vet man ju inte helt hundra vad som kommer hamna i bloggen just det tillfället. Inte jag iallafall.
Fast det är klart, men kan ju skriva rubriken i efterhand, men det känns på nåt konstigt sätt överkurs..

GRATTIS på födelsedagen till min syster Lotta! Ska dit i morgon kväll och fira henne. Äta mumsig smörgåstårta. Har bestämt vad jag ska köpa till henne, men det kan jag ju inte skriva här eftersom hon inte fått det än. Man vet ju aldrig om hon surfar på arbetstid och råkar hamna på min blogg.. Skulle ju inte vara så kul att få ett paket o sen redan veta vad det är i det.
Annars tänkte jag att det skulle bli stora städardagen här i morgon eftermiddag. Jobbar visserligen till 12.30 men tänkte ta ett ryck när jag kommer hem så det är färdigt innan vi åker till Lotta o Joakim.
På lördag är jag äntligen ledig och då har jag annat för mig så då vill jag ju inte städa. Linus ska på kalas på eftermiddagen och på kvällen blir det filmkväll med besök...
Lovade visst i ett svagt ögonblick att jag skulle färga håret på Jhennifer på dan oxå....

Fasen, jag är helt såld på Marabous nya Lakritschoklad!!! (Sitter o mumsar just nu) Det är ju inte alls så bra, för jag kan bara inte låta bli att köpa den när jag ser att den finns...
Kan jag inte få några andra nyttigare nojjor istället, som typ råa morötter eller nåt i den stilen... men nej då, CHOKLAD ska det va...(helst med små lakritsbitar i..)


Utvecklingsamtal med Linus

Har varit på Linus utvecklingsamtal idag.. Det var inte så roligt faktiskt. Vet inte vad som hänt med min lille grabb, men han är som förbytt. Han har alltid varit lugnet själv. Nästan för lugn då han lätt försvinner in i sin egen lilla värld. Men nu så har han börjat bråka på lektionerna. Blir snabbt rastlös och börjar vandra runt i klassrummet och petar på de andra och försöker trissa upp dom. De får ofta säga till honom. Dessutom blir han lätt arg och tar i med hårdkanskarna när det är nåt. Som idag hade han tagit tag i en kille på tröjan vid bröstet och tryckt upp honom i ett hörn.
DETTA ÄR INTE LINUS!!!!
Måtte kurator-träffarna komma igång snart så att vi kanske kan få rätsida på det här..
Känner mig inte alls glad, utan snarare väldigt orolig...

Äntligen lite ledig!!

Så skönt att äntligen vara lite ledig. Idag sov jag ända till kl 10. Behövdes verkligen. Ringde Lotta o berätta att jag var vaken nu. Sen när hon var färdig med sina bestyr så hämtade hon upp mig så åkte vi till Ikea. Var skönt att få gå o strosa lite. Lotta stod för den stora shoppingen, själv fick jag med mig värmeljus, och väskor till CD-skivor hem..
Fick en jättesnygg halsduk av Lotta för att jag så snällt hade stått ut med henne under dagen :o)
Så himla gulligt av henne..
I morgon är jag ledig från jobbet och då blir det lugna puckar oxå. Får äntligen hem mina småbarn. Har varit o kramat på dom idag faktiskt..

Igår var jag barn och hundvakt hos Lillan o Björn. Jag o barnen fick ett busryck och det var himla roligt. De barnen står mig så nära i hjärtat och det är så härligt att få mysa med dom när jag saknar mina egna så det gör ont..

Har ni hört Sonja Aldéns senaste låt "Du får inte" ? Den är ju helt underbar och vissa strofer i den ger mig gåshud.. Här kan ni läsa delar av texten...

Du får inte riva mina murar. som jag omsorgsfullt har byggt,
om du inte skyddar mina drömmar, så att jag kan somna tryggt.
Du får inte ha mig som en dröm, när jag vill va din verklighet.
Du får inte säga att du hoppas, om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver, för att förstå vad det är du vill.
Du får be en bön att tiden, du behöver räcker till.
Du får samla dina tankar, så att två själar kan få ro
Så att allting som vi lovade oss själva kan få gro.

Du får inte andas på min panna, o inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för, all den oreda du ger.
Du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart
men jag önskar inget hellre, än att du gör allting mot mig snart

Gå in o lyssna på YouTube om du inte har hört den. Du har verkligen missat nåt..



RSS 2.0