Happy Valentine!

Jaha..idag är det ju alla hjärtans dag.. Den dagen man ska mysa lite extra men den man älskar..sin familj o skicka sms-kramar till sina vänner..
Jäkla överskattad dag måste jag ju säga..men det är väl för att man inte har "han" att fira med..

Igår var jag med Lillan på trubadurafton i vadstena. En jättebra trubadur som jag gärna lyssnar till fler gånger. Var precis dött på källarn visserligen, men vi var en liten tapper skara iallafall.
Trubaduren öppna mina ögon för Thåströms musik. Jag har aldrig lyssnat nåt direkt på honom tidigare.. Men en viss liten nyfikenhet väcktes via ett sms jag fick i höstas.. Igår hörde jag hela texten på det som stod i sms:et och pusselbitar föll på plats.. Det fick mitt hjärta att blöda lite grand.. Så idag har jag varit tillbaka i svunna tider i tanken.. Men jag ruska av mig det hela o åkte o handla istället. För att krasch-landa när jag möter den sista människan jag har styrka att möta utan att bli påverkad.. Så ikväll är jag tillbaka i svunna tider i tanken igen.. FanFanFan!!!!

I morgon kommer Linus o Ronja hem äntligen. Saknar dom så himla mycket när de är hos pappa. Vill ha dom hos mig jämt, men det går ju inte.. Trist nog. Men jag ska krama dom massvis i morgon em..

Funderar på min bil. Måste få den lagad snart. Nu har jag ju Pernillas bil och det är så skönt att kunna köra bil utan att ha koll på alla jäkla lampor o tempmätare o fan o hans moster. Kunna bara köra bil i lugn o ro helt enkelt. Men den kan jag ju inte låna hur länge som helst. Men nu har jag ju verkligen bestämt mig för att köpa en ny bil till sommaren. Kan faktiskt tänka mig en sån syrran har.. Men den kanske är lite i minsta laget..

Nu är det dags att nanna kudde lite grand..

Kram o gonatt!

Okej då..uppdaterar väl!

Såg en efterlysning om uppdatering i en av de gamla inläggens kommenarer :) Ja det var ju ett tag sen såg jag..  Var ju typ ungerfär 2 månader sen jag skrev något sist. O självklart har ju massor massor saker hänt! Jhennifer har kommit hem från vistelsen hos sin pappa, Bastian har blivit omdöpt till Houdini, Min bil har gått sönder o jag jobbar så mycket jag bara kan o får..

Jhennifers månad hos pappa var bra. Det blev stor förändring i hennes betende här hemma och nu är det i stort sett bara skolgången som krånglar. Var på möte i måndags och det verkar kunna lösa sig där med. På sportlovet har hon fått tid till Bup för att påbörja sin ADHD-utredning. At Last!!!
Linus går det framåt med oxå, till honom har vi fått tid till skolpsykologen. Ett första möte för att kartlägga hans problem o utrednings-start där med hoppas jag. Måste bara få pappan att förstå att det inte innebär att det är nåt fel på hans barn för att han eventuellt kan ha en bokstavsdiagnos, men det skulle psykologen hjälpa mig med att få fram. Skönt, för det är så mycket ändå o ta den bollen med kan ju bli aningens mycket att bära själv.

Houdini (bastian) sjunger snart på sista versen kan jag säga.. Gav hans ägarinna ultimatum igår när jag kom hem o såg att han ätit upp ena sitsen i soffan. Antingen aktiverar du honom eller oxå försvinner han härifrån.. NU tycker jag inte om honom alls..Trots att han är söt som socker o årets största charmtroll! Hoppas att hon fattar allvaret i det hela..

Min jävla bil då.. Fan råka ju hamna lite fint i ett snöfyllt dike o behövde dras upp med traktor.. Gick väl inte direkt lysande då jag på kuppen blev av med min bakruta.. Sån kostar pengar att fixa..
O innan det, dagen före nyårsafton till o med så blev ju bilen påkörd på parkeringen i stan ganska rejält. Syntes inte ett skvatt av det då..men nu pissar det vatten emellanåt från vattenpumpen.. Min bilreparatör som kolla lite snabbt bara konstaterade att den fått sig en törn o bad mig komma kvällen efter. Den tiden boka han av o sen har jag inte hört ett jävla skvatt från den.. Ringde förra veckan o då va han i Stockholm!! Jaha... bara kolla om det finns nån annan som kan hjälpa mig då.. IRRITERANDE (då jag inte vet så många) Så nu är det EFTERLYSNING på både reparatör och om det finns nån vänlig själ som har en liten bil att låna ut så länge..
Det finns en som kan hjälpa mig, men han har inte tid förrän om 2 veckor o det känns lite långt dit. Men det är inte att göra annat än att vänta i värsta fall. Men jag har bestämt nu att det blir faktiskt en ny bil för nästa valpkullspeng som blir över.. Ett bra beslut tycker jag.

Ja valpar ja... Dags för Amelia nu.. fan vad tiden går fort. Hon ska i löp snart o hanne är fixat.. Ska bli sååå roligt! Skönt att kunna ha dom hemma här oxå o slippa detta farande fram o tillbaka heeela tiden som det varit innan.

Annars går livet sin gilla gång här. Börjar titta ut ur min lilla bubbla som jag så duktigt placerar mig själv i.. Trött på snöhelvetet är jag. Man är ju inte van vid snö längre. Ungarna älskar det o hundarna älskar det o  jag, jag bara vill se gräs nu!!!

Ska väl försöka bli lite duktigare på det där med uppdateringar här.. Vet ju att det är några stycken som läser min blogg iallafall :)

Kram på er alla! 

RSS 2.0