Ibland hör man vackra saker... hmmm

Vi kan aldrig bara vara vänner
Vi kom varann för nära
Det vet vi båda två
Bara himlen anar vad vi känner
Vad mer kan man begära
Vad mer kan man  förstå

Och bland stjärnorna
finns våra drömmar
Hos vindarna bor
det vi trodde då
Och tiden blev ett
ändlöst hav
Det kan inget ändra på

Vi kan aldrig bara vara vänner
Vi kom varann för nära
Det vet vi båda två
Bara himlen anar vad vi känner
Vad mer kan man begära
Vad mer kan man förstå

Du finns alltid kvar
i mina tankar
Så länge som mitt
hjärta orkar slå,
ska jag älska dig
som då
Det kan inget ändra på

Vem kan hindra solen
i gryningen?
Vem kan hindra blommor
att slå ut?
Kan man nånsin veta
vart kärleken,
kan ha sin början
eller slut?

Vi kan aldrig bara vara vänner
Vi kom varann för nära
Det vet vi båda två
Bara himlen anar vad vi känner
Vad mer kan man begära
Vad mer kan man förstå

Och bland stjärnorna
finns våra drömmar
Hos vindarna bor
det vi trodde då
Och tiden blev ett
ändlöst hav
Det kan inget ändra på

Nu är midsommaren förbi..

Hade en trevlig kväll igår..trots allt..
Vi åt väldigt god mat och drack gott vin. Det blev en lugn tillställning o det känns som om vi i stort sätt bara åt och åt och åt. Som vanligt kom vi till efterrätten framåt nattkvisten. Har blivit en konstig vana hos oss tror jag, för de senaste firandena vi har haft så har vi inte börjat med den förrän jättesent. Igår skar vi upp tårtan 23.20.. :o)
Spelade Buzz gjorde vi med. Det var jätteroligt. Jag har spelat det en gång tidigare. Men jag kan ju inte direkt skryta med att vara snabb på det där spelet. Det var till o med så illa att jag vann slöfockspriset.. Det är ingen prestige i det va?
Tillbringade natten med småbarnen hemma hos Lillan o Björn. Det var jättehärligt att vakna i morse o inse att man faktiskt sovit _hela_ natten. Var bra länge sen sist. Dessutom detta med att inte vara det minsta bakfull var underbart oxå.
Ikväll nu har mina valpar fått äta lite köttfärs för första gången. De flesta valparna glufsade i sig färsen glatt, men Balto var väldigt skeptisk och slickade i sig lite grand lite försiktigt. Han var inte riktigt på hugget alls, men han var ganska trött verkade det som. Blir nog andra bullar i morgon säkert. De blev avmaskade ikväll också. Vågen var superäcklig tyckte en del valpar, medans Balto var så trött så han brydde sig inte om vart han sov. Så han sussade sött på vågen :o)

Nu är jag lite sömnig och ska snart gå o knyta mig..

Kram o Gonatt

3 veckor i morgon!

Uj uj, tiden rusar iväg. I morgon blir knytena 3 veckor gamla. Nu går de omkring i lådan och kissar hej vilt. Bella jobbar allt hon kan för att hinna ta det.  Tänder har de fått de små rackarungarna, men än så länge så är de inte så vassa. men det kommer he he..

Var i stan med Lillan o Martina idag och handlade kläder till tävlingen nästa vecka. Hitta en snygg skjorta och en jeansväst som vi ska ha. Sen vita hattar på det. Kommer bli riktigt snyggt..
På vägen in blev Lillan o jag påkörda bakifrån av en lastbil. Blev en ganska rejäl smäll och det känns faktiskt både lite i nacken o i huvudet. Hoppas det inte blir värre. Vi vill inte tävla med nack-kragar.  Bilen fick sitt drag totalt intryckt så där rök den till High Chaparall. Lagom roligt. Men det ska nog lösa sig hoppas jag..

I morgon är det midsommarafton och jag ska fira den på jobbet på dan. Kul! Ska jobba helt ensam hela passet, men vi har bara öppet till kl 13 så det är ju inte så många timmar. Kvällen firas sedvanligt med Lillan, Camilla o Co. Enda skillnaden är att vi är hemma hos Camilla o Jonas den här gången. Ska bli roligt. Vi har ju firat så här några år nu och jag ser fram emot det lika mycket varje gång det börjar närma sig..

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!

Nu har bäbisarna upptäckt att de faktiskt når maten även när mamma står upp.

Här ligger man ju riktigt skönt ju :o)

Härligt att se att de nu reser upp sig o börjar gå omkring i lådan

1½ vecka nu

Tiden bara rusar iväg o det gör storleken på våra valpar oxå. Nu har de hunnit bli 1½ vecka och lilla Brummelisa har öppnat sina ögon idag. Hon är sååå bedårande söt så det finns inte. De schäfertecknade valparna är de som är störst i kullen och även de som försöker sig på att gå först också. En av killarna är riktigt duktig och springer snart helt fritt där i lådan. Men de andra är på g och försöker de oxå. Man ser väldigt tydligt vilka skillnader det är. De schäfertecknade är rejält bastanta, medans de svarta är mer nätta av sig. De blir nog som Bella ungefär. Jag skulle tro att den ena svarta killen som har mycket vitt under hakan kommer bli rejält välpälsad. Han är även större än de andra svarta och tyngre.
Häromdagen fick de sina pyttesmå klor klippta för första gången. Det gick bra att klippa faktiskt. Förra kullen gjorde jag ju misstaget första gången att börja klippa när de var vakna. men det var ju lögn i helskotta att få till det bra då de var sjövilda i famnen. Så då lärde jag mig att vänta tills de var alldeles nyätna o jättetrötta. Så den taktiken körde jag denna gången så jag hade inga problem alls.
Har tagit lite nya bilder på dom.. Titta o Njut!

En dag gamla små bäbisar

Här sussar man gott i husses armveck..

Nu har jag hunnit bli 3 dagar gammal. Växer för varje dag!

Det är riktigt gott att ta sig en slurk ibland..

6 dagar gammal. En avslappnad bäbis i lillmattes famn..


De växer massor o är nu 1½ vecka. Gosar mycket!

1½ vecka gammal o nu börjar de små krabaterna resa upp både huvud o även kropparna. Dröjer inte förrän alla ögon är öppna o de springer runt i lådan!

Det är såå sköönt att sova..


RSS 2.0