I morgon får jag domen..

på bilen alltså.. Den ska på sin årliga översyn hos bilprovningen. Känns ju sådär eftersom jag vet att bromsarna är kass så den lär inte gå egenom. Bara jag slipper få en spansk flagga på den. Skulle ju gärna vilja ta med den därifrån..
Återkommer om bilens tillstånd i ett senare inlägg...

I lördags blev Bella parad. Sista rycket kan man verkligen kalla det. Den hanen som var tänkt från början fick inte till det alls. Vi försökte vid tre olika tillfällen under två dagar, men tillslut så gav jag upp. Han visste helt enkelt inte hur han skulle göra. Blev lite jobb med att försöka få tag i en ny hane och tillslut lyckades vi. Men då var ju frågan om Bella fortfarande var mottaglig för att släppa på en hanne. Men vi beslöt oss för att testa och det fungerade fint. Men var nog i absolut sista rycket, så det blev bara 1 parning. Hoppas att det tog sig, men det återstår ju att se..Har faktiskt ännu inte sett samma tillfredställelse i Bella som man märkte tydligt sist. Iofs i lördags såg man ju hur nöjd hon var med livet när vi kom hem sen. Men efter det har hon varit ganska som vanligt.. mmm.. håll tummar o tår...

Igår kväll var jag hos Lynx och gosade en sista gång. Hade tänkt att ta ut henne på en tur men eftersom jag hade Ronja hemma o sjuk på dagen så kunde jag inte det. Men jag pysslade om henne o pussade en del på henne.. Kommer sakna henne...men jag får väl smita ut i hagen o pussa lite på henne ibland.. Konstigt vilka band man kan tycka sig känna till vissa individer... Men Lynx har jag ju alltid tyckt om...ända sen hon var en liten fölunge...

Just ja! Var på en intensivkurs i Linedance i söndags. Jisses vad roligt det var. Korvstoppning kan man kalla det o sista timmen gick det bara runt i huvudet men det var verkligen superkul. Så jag har bestämt mig för att haka på tisdagsgruppen med Lillan. Sen kan hon o jag vara med på Linedancen i High Chapparall i sommar :o) Ser jag fram emot...bara hoppas att jag verkligen vågar när det väl kommer till kritan... Ha ha, kan ju va en liten fegis ibland ju...

Nu ska jag krypa ner under täcket o sova. Ska till besiktningen tidigt i morgon så jag vil inte försova mig...

Kram o puss o gonatt o allt...

YES....ÄNTLIGEN!!!!

Har bara väntat i 1½ månad, men nu äntligen har Bellisen kommit i löp. Nu blir det förhoppningsvis BÄBISAR!!!
I slutet på nästa vecka kommer vi dejta hennes blivande pojkvän och sen får ni hålla tummarna allihop för att det tar sig och blir en trevlig kull.. Hoppas jag iallafall, väntar på slutgiltigt klartecken från pojkvännens matte, men det lät positivt när jag pratade med henne sist..

Igår kväll var jag ute och åt med mina tidigare jobbarkompisar. Vi skulle egentligen samlas allihop, men det var bara jag från GF och sen var det bara I me My-tjejjer. Vi hade jätteroligt, åt, prata massa och många skratt blev det :o)
Tyvärr hade jag sån huvudvärk så jag åkte hem vid halvelva på kvällen sen. Men hade lätt kunnat sitta kvar ett bra tag till egentligen bara för att det var så trevligt.

Idag snöar det igen. Vad är det för mening med det?? Onödigt. Jag hade sett fram mot strålande solsken o en härlig ridtur i det. Nu blir det i moln och blöt jäkla snö... För rida ska jag...det kan inte vädrets makter stoppa idag :o)

Kram o ha en trevlig dag/natt (beroende på när du läser hihi..)

Är ju inte så sportintresserad o det märktes idag..

Linus fyller ju 8 år i morgon och jag tänkte att en innebandyklubba kan ju vara den perfekta presenten. Han har ju nyligen börjat spela innebandy tillsammans med Jonathan o Björn.
Men det var visst inte så lätt som jag trodde. Jag knallade glatt in på Team Sportia och börja leta klubbor. Jag hittade dom ganska snart, men började då genast att klia mig i huvudet... Det fanns ju hur många olika klubbor som helst i olika längder o färger. Så det blev till att be om hjälp. Killen som hjälpte mig var jättetrevlig o han blev nog lite smått road över min totala dumhet när det gäller innebandyklubbor. Hans första fråga var åt vilket håll han sköt ( Linus alltså). Eehhh spelar det någon roll frågar jag. Men det är ju det viktigaste av allt säger han då. Oj då, där fick man ju verkligen i ansiktet att man inte är så engagerad i barnens sporter. Jag kunde helt enkelt inte komma på åt vilket håll han skjuter så det blev till att ringa några samtal. Men varken Björn eller Jens kunde hjälpa mig direkt så det blev till att testa det vanligaste. (Att skjuta från vänster till höger lärde jag mig idag) Så en grön klubba och en grön boll blev inhandlat. Han måste ju ha en boll oxå så han kan träna på vardagsrumsgolvet :o)
Inhandlade även lite andra presenter. Lite kläder, ny rygga o gympapåse, tekniklego mm mm.
Hoppas han blir glad o nöjd över sina paket men det tror jag nog han blir..
Vi ska fira lite grand här hemma i morgon em när han kommer hem från skolan. Lite tårta o så. Firande med släkten blir annars till helgen.

Igår sökte jag nytt jobb....Håll tummarna för att jag kan få en heltidstjänst där...

kram o gonatt...

Long time, no see...

eller vad det heter...

Tredje gången gillt måste jag ju säga eftersom det här är den tredje datorn jag testar efter haveriet på min. Jag hoppas verkligen att denna ska fungera nu. Den senaste funkade i nån vecka o sen la den plötsligt bara av. Så jag har varit utan i ca en månad nu.. Abstinens vad är det??? Man funderar ju om det verkligen är tänkt att jag ska ha nån dator överhuvetaget när det strular så pass.
Den här är inte världens bästa heller men än så länge fungerar den o då är jag glad...

Inget är ju som väntans tider heller.... Bella skulle ha börjat löpa första dagarna i februari o nu är vi i mitten av mars och inget löp än... Lite irriterande då jag verkligen skulle vilja att hon kom igång så vi kunde åka o hälsa på lilla pojkvännen snart. Skulle passat perfekt tidsmässigt om hon hade kommit i löp idag. Men inte då.... Så det är bara att vänta ett tag till.

På onsdag fyller min "lilla" kille 8 år. Sanslöst egentligen. Vart tog tiden vägen?? Då ska vi iallafall åka o köpa en tårta o smaska på här hemma.. Mums..

Gonatt med er

RSS 2.0