3 veckor i morgon!

Uj uj, tiden rusar iväg. I morgon blir knytena 3 veckor gamla. Nu går de omkring i lådan och kissar hej vilt. Bella jobbar allt hon kan för att hinna ta det.  Tänder har de fått de små rackarungarna, men än så länge så är de inte så vassa. men det kommer he he..

Var i stan med Lillan o Martina idag och handlade kläder till tävlingen nästa vecka. Hitta en snygg skjorta och en jeansväst som vi ska ha. Sen vita hattar på det. Kommer bli riktigt snyggt..
På vägen in blev Lillan o jag påkörda bakifrån av en lastbil. Blev en ganska rejäl smäll och det känns faktiskt både lite i nacken o i huvudet. Hoppas det inte blir värre. Vi vill inte tävla med nack-kragar.  Bilen fick sitt drag totalt intryckt så där rök den till High Chaparall. Lagom roligt. Men det ska nog lösa sig hoppas jag..

I morgon är det midsommarafton och jag ska fira den på jobbet på dan. Kul! Ska jobba helt ensam hela passet, men vi har bara öppet till kl 13 så det är ju inte så många timmar. Kvällen firas sedvanligt med Lillan, Camilla o Co. Enda skillnaden är att vi är hemma hos Camilla o Jonas den här gången. Ska bli roligt. Vi har ju firat så här några år nu och jag ser fram emot det lika mycket varje gång det börjar närma sig..

GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!

Nu har bäbisarna upptäckt att de faktiskt når maten även när mamma står upp.

Här ligger man ju riktigt skönt ju :o)

Härligt att se att de nu reser upp sig o börjar gå omkring i lådan

Kommentarer
Postat av: Lika

Kikat på vovvarna....gosigt...precis varit hos en patient med lite hundar i varierande storlek och form....de trasslade in sig i droppslangarna....=)



Nä nu är det bäst att fira vidare midsommar här på höglandssjukhuset...

2009-06-19 @ 23:35:19
URL: http://likaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0